Η Rihanna δηλώνει μόνη…

Ούτε κουβέντα για τον Chris Brown

Η Rihanna δηλώνει μόνη…

Λέγε, λέγε στο τέλος δεν μπορεί, θα το πιστέψουμε. Είμαι μόνη λέει και ξαναλέει η Rihanna και το επανέλαβε και στην Ellen DeGeneres.

«Δεν βγαίνω με κανέναν», είπε η RiRi, θέλοντας για μια ακόμα φορά να διαψεύσει τις φήμες ότι είναι και πάλι μαζί με τον Chris Brown. Είπε όμως το κορίτσι ότι θα ήθελε πολύ κάποια στιγμή να κάνει παιδιά.

«Κάποια στιγμή, ναι, θα ήθελα να κάνω παιδιά. Θα προτιμούσα να δημιουργήσω μια κανονική οικογένεια. Θα τα κατάφερνα σίγουρα και αν αποφάσιζα να κάνω ένα παιδί μόνη μου, αλλά δεν είναι αυτό που επιθυμώ», είπε η τραγουδίστρια.

Πάντως αν ισχύουν όλα όσα λέει για τη… μοναξιά της, σίγουρα το παιδί δε θα έρθει σύντομα.

Η αλήθεια είναι όμως ότι η Rihanna μας μπέρδεψε λιγάκι. Διότι ενώ σε προηγούμενη συνέντευξής της στην Ellen είχε πει ότι δεν έχει καθόλου προσωπική ζωή και… μηδέν σεξουαλική απόλαυση, χθες, αν και είπε ότι είναι μόνη, ��όνισε με νόημα ότι περνάει καλύτερα στο… κρεβάτι της, δείχνοντας το... επίμαχο σημείο!!!

Μάλιστα η Ellen στράφηκε στο... "γατάκι" της Rihanna, όπως έχει αποκαλέσει η ίδια η τραγουδίστρια το γεννητικό της όργανο και τού είπε:

"Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα"!

Περίεργα πλάσματα αυτοί οι stars βρε παιδί μου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top