ΚΑΙ ο Στ. Γονίδης στο πλευρό της Πάολα

Της έπλεξε το εγκώμιο, κι εκείνη κοκκίνισε από ντροπή

ΚΑΙ ο Στ. Γονίδης στο πλευρό της Πάολα
Μπορεί στο διαδίκτυο να γίνεται χαμός με τα σατιρικά σχόλια για την Πάολα, όμως όλο και περισσότεροι τραγουδιστές τάσσονται στο πλευρό της και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη φωνή της.

Μετά λοιπόν από την Έλενα Παπαρίζου που τραγούδησε μαζί με την Πάολα επί σκηνής και ο Σταμάτης Γονίδης, της έπλεξε το εγκώμιο όταν πήγε να την ακούσει στο μαγαζί που τραγουδάει.

Η Πάολα ως καλή οικοδέσποινα με το που είδε ανάμεσα στο��ς θαμώνες τον Σταμάτη Γονίδη, έσπευσε να του δώσει το μικρόφωνο για να πει ένα τραγούδι, κι εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία για να την αποθεώσει.

«Πάολα… αληθινή, Πάολα original… Η Πάολα πουτραγουδά μέσα σε άσχημους καιρούς για τη χώρα και που αν ζούσε την εποχή εκείνη με τις δόξες που ζήσαμε εμείς, πολλές καλλιτέχνιδες που βασιλέψανε, θα ήταν στα αζήτητα. Οι αλήθειες έτσι είναι», είπε ο τραγουδιστής, κάνοντας την Πάολα να κοκκινίζει από ντροπή και να κρύβει το πρόσωπό της στα χέρια της.

Φυσικά ο κόσμος που ήταν εκεί ξέσπασε σε χειροκροτήματα και μετά οι δυο τους είπαν και ένα τραγουδάκι, μιας και η Πάολα δεν έχει κρύψει ότι ο Σταμάτης Γονίδης είναι από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top