Φ. Μηλιωτάκη: «Ο Κώστας και η Αγγελική είναι μια χαρά»

«Είναι ηλίθιοι όσοι γράφουν ότι χώρισαν»

Φ. Μηλιωτάκη: «Ο Κώστας και η Αγγελική είναι μια χαρά»

Έξαλλη είναι η μητέρα του Κ. Μηλιωτάκη, Φανή, από τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό ότι η Αγγελική Ηλιάδη και ο γνωστός συνθέτης αποφάσισαν τελικά να χωρίσουν.
Η κα Φανή κατηγορηματικά διαψεύδει τις φήμες και ξεκαθαρίζει ότι τα παιδιά είναι μαζί και αγαπημένα.

«Τα παιδιά είναι μια χαρά. Όσοι λένε ότι χώρισαν είναι ηλίθιοι. Αν είναι δυνατόν; Τα παιδιά είναι μια χαρά πραγματικά. Απλά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν», είπε η… πεθερά της Αγγελικής, στην οποία παρεμπιπτόντως, όπως έγραψε και το star.gr, η Αγγελική, ευχήθηκε μέσω Twitter χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας.

Η κα Φανή επιτέθηκε σε όσους κάθονται και βγάζουν αυτές τις φήμες, λέγοντας ότι όλα όσα γράφονται είναι «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», ενώ σε ��ρώτηση πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες απάντησε:

«Είναι δυνατόν διήμερα, τρελαμένοι και οι δυο τους από τόσες πρόβες να τρέχει ο ένας πίσω από τον άλλο; Αυτό δηλαδή τους ενόχλησε; Έλεος»!

Πάντως με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η μητέρα του Κ. Μηλιωτάκη ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία κρίση στη σχέση του ζευγαριού και πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους.

Όσο για την αναβολή του γάμου; Η κυρία Φανή υποστήριξε ότι έγινε γιατί τόσο ο Κώστας, όσο και η Αγγελική έχουν ένα πολύ βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα που δεν τους αφήνει τον χρόνο να προγραμματίσουν τον γάμο τους όπως εκείνοι θέλουν.

«Είναι δυνατόν με τέτοια επαγγελματική πίεση που νιώθουν τα παιδιά να κοιτάνε τον γάμο; Αφού έτσι κι αλλιώς μαζί ζούνε, γιατί να κάνουν πρ��γματα βεβιασμένα;», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top