Yπόνοιες εναντίον του διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας από Ερντογάν

Η αμερικανική Γερουσία «καταδίκασε» τον πρίγκιπα Σαλμάν για τον Κασόγκι

Ο Ταγίπ Ερντογάν «στραγγαλίζει» τη Σαουδική Αραβία εκμεταλλευόμενος την υπόθεση Κασόγκι. Για πρώτη φορά, αφήνει ξεκάθαρες υπόνοιες εναντίον του διαδόχου του θρόνου , του πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

Καθαρές υπόνοιες εναντίον του διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας από Ερντογάν

Είναι  ο αμφιλεγόμενος πρίγκιπας και play boy της Σαουδικής Αραβίας με την οικογενειακή περιουσία του να αγγίζει το 1 τρις.  Ο Ταγιπ Ερντογάν  θέλει να τον εκθρονίσει. Τον δίνει στεγνά για την δολοφονία του Κασόγκι.

Από τα ηχητικά ντοκουμέντα μάθαμε και αυτό: Ότι ανάμεσα σε αυτούς που ήρθαν (στην Κων/λη) ήταν και άτομα πολύ κοντά στον πρίγκιπα διάδοχο και είχαν ενεργό ρόλο στην υπόθεση. Αυτοί που πήραν και έφεραν εις πέρας την ‘εντολή’ βρίσκονται εκεί.

Η  ενδεχόμενη εμπλοκή του είναι αυτή που θα μπορούσε να βλάψει μόνιμα την επιρροή του βασιλείου. Ο Τούρκος πρόεδρος από την άλλη θεωρείται μαύρο πρόβατο στη Σαουδική Αραβία. Έτσι , καρατομώντας  την βασιλική οικογένεια του Ριάντ  και αποδυναμώνοντας τον διάδοχο , δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να εμφανίσει την Τουρκία ως νέο ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου.

ΗΠΑ : Η αμερικανική Γερουσία «καταδίκασε» τον πρίγκιπα Σαλμάν για τον Κασόγκι

Απρόσμενος σύμμαχος στην του στην υπόθεση η  αμερικανική Γερουσί. Σύμφωνα με το ψήφισμα ρεπουμπλικανών γερουσιαστών  ο πρίγκιπας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν καθίσταται υπεύθυνος για τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top