Σάλος με Καμμένο: Να τον λιντσάρετε, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει!

Αίσθηση από τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ - Δείτε το βίντεο

Σάλος με Καμμένο: Να τον λιντσάρετε, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει!

Σάλος έχει προκληθεί από την τοποθέτηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων που προέτρεψε κατοίκους της Χαλκιδικής που αντιδρούν στα μεταλλεία χρυσού να… λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Ο κ. Καμμένος κατέβηκε από το βήμα μετά την ομιλία του στο Βελλίδειο, όταν κάποιοι πολίτες άρχισαν να του λένε πως για τον χρυσό και τη Χαλκιδική δεν είπε τίποτα.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ανέβηκε εκ νέου στο βήμα και είπε απευθυνόμενος στους διαμαρτυρόμενους πολίτες: «Μη λέτε για το χρυσό και τις Σκουριές, εμείς δεν διαπραγματευόμαστε την Ελληνική γή με κανέναν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι κωλοτούμπες. Να απευθύνεστε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που σας είπαν ψέματα. Να πάτε στη Χαλκιδική και να ανατρέψετε το δήμαρχο Πάχτα, όχι σε εμάς».

Λίγη ώρα μετά, ο κ. Καμμένος έβγαινε από το συνεδριακό κέντρο εν μέσω συνθημάτων και χειροκροτημάτων. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σταμάτησε και συνομίλησε με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες της Χαλκιδικής παροτρύνοντάς τους να λυντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη: «Πρέπει ο Πάχτας να μη μπορεί να κυκλοφορήσει. Λιντσάρετέ τον. Είμαι μαζί σας»!

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο "πολιτικός πολιτισμό��" σ' όλο του το μεγαλείο, από έναν πρόεδρο κοινοβουλευτικού κόμματος, που μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ούτε τη θέση που βρίσκεται και ούτε βεβαίως, τι συνέπειες μπορεί να προκληθούν από τη "συμβουλή" του».

*το βίντεο είναι από το odigosagoras2.wordpress.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top