ΠΑΣΟΚ: «Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε απόλυτη σύγχυση»

Μιλά για πολιτική χυδαιότητα με αφορμή τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ

ΠΑΣΟΚ: «Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε απόλυτη σύγχυση»

Για πολιτική χυδαιότητα κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ, με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκ�� το απόγευμα της 8-7-2011 στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στη Βουλή με τον κ. Βενιζέλο, παρουσία στην αρχή και του κ. Διώτη.

Σε ανακοίνωση του, το ΠΑΣΟΚ εξαπολύει νέα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

«Μετά το ολοκληρωτικό φιάσκο που έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, τα στελέχη του βρίσκονται πλέον σε απόλυτη σύγχυση και απόγνωση».

Τους χαρακτηρίζει «επίδοξους μιμητές του επιθεωρητή Κλουζώ» μάλιστα, «οι οποίοι ξεκινούν νέο γύρο δήθεν “αποκαλύψεων” για να καλύψουν την αποκαληφθείσα σκευωρία τους».

Και διερωτάται το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση του, από πού αντλεί ο ΣΥΡΙΖΑ το συμπέρασμα ότι πριν ο κ. Διώτης ζητήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο δεν μετείχε σε αλλεπάλληλες συσκέψεις και συναντήσεις με τον υπουργό για θέματα που αφορούν τη φοροδιαφυγή.

Τονίζει ωστόσο, πως το παράδοξο είναι το ακριβώς αντίστροφο: ότι ο κ. Διώτης δεν ενημέρωσε τον νέο υπουργό αμέσως, αλλά περίμενε σχεδόν δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού (17-6-2011) για να ζητήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του και να τον ενημερώσει για τη «λίστα Λαγκάρντ».

Και καταλήγει:

«Ας μην εκτίθεται λοιπόν τόσο πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για "περίεργες συμπτώσεις" γιατί αν σκεφτεί τι είναι αυτό που λέει, θα καταλάβει ότι στρέφεται κατά των συνεργατών του στην σκευωρία».

Ποια είναι η αλήθεια σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ;

«Η αλήθεια, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ανατρέψει, είναι ότι όταν ενημερώθηκε με καθυστέρηση ο κ. Βενιζέλος, αφέθηκε στο γραφείο του ένα καινούργιο, απλό, άτυπο αντίγραφο για λόγους πολιτικής ενημέρωσης και φυσικά το ΣΔΟΕ, δια του επικεφαλής του, κατείχε ως αρμόδια υπηρεσία, μελετούσε, αξιολογούσε και διατήρησε το ψηφιακό υλικό, το οποίο κάκιστα δεν αφέθηκε στη θέση του όταν αντικαταστάθηκε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ. Ως εδώ με την πολιτική χυδαιότητα που “πιάνεται από τα μαλλιά της”»,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top