Η φονική βαρυχειμωνιά επιμένει στις ΗΠΑ: 18 νεκροί - Το χιόνι έφτασε τα 50 εκατοστά

Καταστροφικό το πέρασμα της Ελεανόρ από τη Γαλλία - Καταστροφικές πυρκαγιές λόγω καύσωνα στην Αυστραλία

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Κάθομαι σε ένα κομμάτι πάγου τώρα.Αυτά ήρθαν από το λιμάνι...Οταν η θάλασσα πάγωσε όλος ο πάγος ήρθε εδώ μαζί με το νερό 

Στις παράκτιες περιοχές της Βοστόνης, συνεργεία δίνουν μάχη να απομακρύνουν τα συντρίμμια από τις σαρωτικές πλημμύρες τις οποίες προκάλεσαν τα τεράστια κύματα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H "Ελεονόρ" σαρώνει τη Δυτική Ευρώπη - 3 νεκροί στη Γαλλία

Σαρώνει η κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Σκιούρος πάγωσε σκαρφαλώνοντας σε δέντρο! (βίντεο)

Στο έλεος του χιονιά εκατομμύρια κάτοικοι στις ΗΠΑ - Πάγωσαν μέχρι και τα ιγκουάνα στη Φλόριντα

Οι αρχές προχώρησαν στη διάσωση πολλών ανθρώπων, που εγκλωβίστηκαν από τα ορμητικά νερά, ακόμα και σε τουριστικές συνοικίες στην ανατολική Βοστόνη.

Στην ανατολική Βοστώνη κάτοικοι εσπρωξαν ένα λεωφορείο σε κεντρικό δρόμο για να ξεκολλήσει από τον πάγο. rtr weather boston UGC

Σε μια μικρότερη πόλη της Μασσαχουσέτης,το Ρέβερ, τα αυτοκίνητα πάγωσαν στον δρόμο.  ρτρ frozen cars

H θερμοκρασία σε πολιτείες όπως το Μέιν και του Νιου Χαμσάιρ έφτασε τους -40 βαθμούς Κελσίου.

Οι τουρίστες όμως στη Νέα Υόρκη δεν πτοούνται ούτε από το κρύο ούτε από το χιόνι που έφτασε τα 50 εκατοστά σε πολλές περιοχές.

Αν και τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης και της Βοστόνης άνοιξαν οι καθυστερήσεις συνεχίζονται. 

Οι τοπικές αρχές στο Νιου Τζέρσι, κινητοποιούν χιλιάδες εκχιονιστικά μηχανήματα κι εργάτες για να καθαρίσουν τους τεράστιους  όγκους χιονιού ώστε να αποφευχθεί ο παγετός.

Στη Φλόριντα συνεργεία μαζεύουν τις θαλάσσιες χελώνες από τη θάλασσα για να μην παγώσουν καθώς η θερμοκρασία στο νερό έχει πεσει επικίνδυνα.

ΓΑΛΛΙΑ:ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΛΕΝΟΡ

Η Γαλλία μετράει τις πληγές αλλά και τους πέντε νεκρούς που άφησε πίσω της η καταιγίδα Ελενορ.14 διοικητικά διαμερίσματα παραμένουν σε πορτοκαλί συναγερμό. Στο Παρίσι φόυσκωσαν τα νερά του Σηκουάνα.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ

Κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 40 βαθμούς Κελσιου πλήττει την Αυστραλία με αποτέλεσμα να έχουν ξεσπάσει δεκάδες πυρκαγιές οι οποίες καίνε θαμνώδεις εκτάσεις ενώ απειλούν σπίτια και ανθρώπινες ζωές. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top