Θέμα star.gr: Ματωμένες «Black Fridays»-Τα ΕΞΙ χειρότερα περιστατικά που έχουν συμβεί

Θανατηφόρα ποδοπατήματα, μαχαιρώματα, πυροβολισμοί και τροχαία δυστυχήματα

Θέμα star.gr: Ματωμένες «Black Fridays»-Τα ΕΞΙ χειρότερα περιστατικά που έχουν συμβεί

​Μπορεί στην Ελλάδα ανήμερα της «Black Friday» να γίναμε για πρώτη φορά μάρτυρες πρωτόγνωρων και θλιβερών εικόνων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ), ωστόσο στο εξωτερικό υπάρχει… «παράδοση», καθώς κάθε χρόνο όλο και κάτι κακό συμβαίνει.

2016: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:

Στις ΗΠΑ φέτος ανήμερα της «Black Friday», ένας άνδρας σκοτώθηκε και ένας άλλος που ταυτοποιήθηκε ως αδελφός του θύματος τραυματίστηκε στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου στο νότιο Νιου Τζέρσεϋ.

3ABF60B200000578-3971386-image-a-59_1480082876485.jpg
Οι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στη μια μετά το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από κατάστημα Macy's του Χάμιλτον Mall στο Mays Landing.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα ο 20χρονος πυροβολήθηκε πολλές φορές και πέθανε επί τόπου. Ο 26χρονος αδελφός του, πυροβολήθηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι λόγοι που οδήγησαν στο περιστατικό παραμένουν άγνωστοι.

3ABDC35D00000578-3971386-image-a-37_1480080127778.jpg

2013: ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ:

Μια από τις πιο τραγικές ιστορίες ανήμερα της «Black Friday» συνέβη το 2013, όταν ένας εργαζόμενος στο Walmart της Νέας Υόρκης, ο 34χρονος Jdimytai Damour, ποδοπατήθηκε μέχρι… θανάτου από τον όχλο των αγοραστών.

2013 friday.jpg
O σεκιουριτάς που εργαζόταν προσωρινά στο Walmart και είχε ύψος 1,95, έπεσε θύμα… παρανοϊκών πελατών, οι οποίοι έκαναν ντου στο κατάστημα με το που άνοιξαν οι πόρτες. Εκτός από τον άτυχο 34χρονο που έχασε την ζωή του, εκείνη τη μέρα τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι τέσσερις άνθρωποι,ενώ μια γυναίκα που ήταν 8 μηνών έγκυος, έχασε το μωρό της.

2012: ΠΑΤΕΡΑΣ «ΣΚΟΤΩΣΕ» ΤΗΝ 24ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΥΝΟΤΑΝ ΝΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ

Η παρακάτω ιστορία δεν συνέβη μέσα σε κατάστημα ανήμερα της «Black Friday» το 2012 , αλλά την ώρα που μια οικογένεια από την Καλιφόρνια επέστρεφε σπίτι της μετά τα εξαντλητικά ψώνια.

Μετά από πολλές ώρες αναζήτησης και αγορών, η εξαμελής οικογένεια Tendel,προσέκρουσε πάνω σε ένα Lexus, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Σημαντική λεπτομέρεια; Όλοι μαζί έκαναν αγορές για τον γάμο της 24χρονης και μεγαλύτερης κόρης τους. Ο πατέρας που ήταν μόνο με 3 ώρες ύπνου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να σκοτωθούν η 24χρονη κόρη του που θα ντυνόταν νύφη και η 20χρονη αδερφή της.

2011:ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΣΠΡΕΪ ΠΙΠΕΡΙΟΥ

Το 2011 η «Black Friday» πήρε άσχημη τροπή όταν μια γυναίκα, τρελαμένη με το κυνήγι προσφορών, πήρε… δραστικά μέτρα ώστε να μην την ενοχλήσουν.

Η 32χρονη από την Καλιφόρνια, κατηγορήθηκε πως επιτέθηκε στους άλλους καταναλωτές με σπρέι πιπεριού, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άτομα να υποστούν τραύματα από τον ερεθισμό. Η ίδια υποστήριξε πως αυτός ήταν ο τρόπος της να… αμυνθεί απέναντι στους άλλους, που προσπαθούσαν με άγριο τρόπο να αρπάξουν τα X-Box των παιδιών της.

πεππερ.jpg

Τελικά την γλύτωσε φτηνά, καθώς δεν συνελήφθη, με την αστυνομία να μην μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορίες εναντίον της.

2010:ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΛΟΠΗ

Το 2010 ένας Πεζοναύτης των ΗΠΑ, παραλίγο να πεθάνει όταν προσπάθησε να σταματήσει έναν κλέφτη που προσπάθησε να το σκάσει ανήμερα της «Black Friday».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κλέφτης πήγε να αρπάξει ένα laptop και να φύγει. Οι υπάλληλοι το κατάλαβαν και προσπάθησαν να τον πιάσουν, αλλά εκείνος τράβηξε ένα μαχαίρι και έτρεξε προς τις πόρτες.

σουτινγκ.jpg

Αυτόπτες μάρτυρες ήταν εκείνη την ώρα τέσσερις Πεζοναύτες που βρίσκονταν στο κατάστημα για φιλανθρωπικό σκοπό, μοιράζοντας παιχνίδια σε παιδιά. Ο ένας εξ΄αυτών στην προσπάθεια του να σταματήσει τον κλέφτη, δέχτηκε μια μαχαιριά στην πλάτη, αλλά ευτυχώς δεν απέβη μοιραία. Ο δράστης συνελήφθη.

2009:ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙA TV

Το 2009 τρεις ληστές έστησαν ενέδρα σε έναν 64χρονο άνδρα, ο οποίος ανήμερα της «Black Friday» είχε αγοράσει μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη. Τον πυροβόλησαν στο στομάχι, άρπαξαν την συσκευή και έγιναν καπνός, αλλά δεν υπολόγισαν πως η τηλεόραση δεν χωρούσε στο αυτοκίνητό τους. Τελικά την παράτησαν και το έσκασαν, με αποτέλεσμα να μην συλληφθούν ποτέ. Ευτυχώς ο 64χρονος επέζησε.

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Email: chvergioti@star.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Video ντοκουμέντο: Θλιβερές και πρωτόγνωρες εικόνες από την ελληνική «Black Friday»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top