Δεν είναι πλάκα-ΣΥΝΕΒΗ στ' αλήθεια!Επέστρεψε στο σπίτι του δυο μήνες μετά την κηδεία του (φωτο)

Μία απίστευτη ιστορία και ένα μεγάλο μπέρδεμα

Δεν είναι πλάκα-ΣΥΝΕΒΗ στ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς ενός 74χρονου από το Μεξικό ο οποίος επέστρεψε ξαφνικά στο σπίτι δύο μήνες μετά την... κηδεία του.

Ο Μιγέλ Έιντζελ Γκομάρ Ντε Λούνα έφυγε από το γηροκομείο στο οποίο έμενε για να πιει ένα-δυο ποτά και εξαφανίστηκε. Όταν η αστυνομία βρήκε ένα πτώμα σε αποσύνθεση ενός άνδρα στην ηλικία του, η οικογένεια του υπέγραψε ότι το αναγνωρίζει και τον αποτέφρωσε.

pap1-735x459.jpg
Ωστόσο δύο μήνες μετά ο ηλικιωμένος βρέθηκε από την αστυνομία να κοιμάται έξω και να ζητιανεύει για να αγοράσει ποτά! Οι αστυνομικοί τον βοήθησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η κόρη του 74χρονου είχε δει εικόνες του νεκρού και δεν ήταν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν ο πατέρας της. Ωστόσο οι αρχές την είχαν προειδοποιήσει ότι αν δεν επιβεβαίωνε την ταυτότητα του νεκρού, δεν θα ήταν σε θέση να διεκδικήσει το άψυχο σώμα.

Έτσι κάτω από την πίεση της στιγμής είπε ότι είναι ο πατέρας της! Έλα όμως που η αστυνομία βρήκε τον πραγματικό της πατέρα. «Με θεωρούσαν νεκρό αλλά εγώ συνεχώς περπατούσα και περπατούσα», ανέφερε ο 74χρονος.

pap2.jpg
Τώρα η οικογένεια καλείται να αντιμετωπίσει τη γραφειοκρατία που θέλει τον παππού νεκρό. Οι ίδιοι είναι σε μια προσπάθεια να λύσουν το μπέρδεμα και να διεκδικήσει ο 74χρονος εκ νέου την ταυτότητά του αλλιώς θα θεωρείται νεκρός για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top