Ένωσαν το κεφάλι με το υπόλοιπο σώμα ενός αγοριού 16 μηνών που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σύμφωνα με τους γιατρούς τα περισσότερα παιδιά δεν θα άντεχαν την εγχείρηση

 Ένωσαν το κεφάλι με το υπόλοιπο σώμα ενός αγοριού 16 μηνών που τραυματίστηκε σε τροχαίο

​Ο μικρούλης Τζάκσον Τέιλορ από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας μπορεί να είναι μόλις 16 μηνών… ωστόσο διαθέτει τεράστια δύναμη ψυχής.

298796.jpg
Το ξανθό αγοράκι με τα γαλανά μάτια κατάφερε να αντέξει μια πολύ δύσκολη εγχείρηση η οποία κράτησε έξι ώρες και χάρη σε αυτήν το κεφάλι του ενώθηκε και πάλι με το υπόλοιπο σώμα του.

Οι γιατροί τον ξύπνησαν τρεις μέρες μετά την εγχείρηση καθώς έπρεπε να είναι ακίνητος και χρειαζόταν και χρόνος. Μάλιστα, όπως είπαν, η συγκεκριμένη εγχείρηση είναι πολύ επικίνδυνη μιας και τα περισσότερα παιδιά δεν θα την άντεχαν.

298798.jpg
Ο εφιάλτης του ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, όταν ήταν στο αμάξι μαζί με την μητέρα και την ανήλικη αδελφή του. Τότε συνέβη ένα άγριο τροχαίο με ένα άλλο αμάξι ενώ η σύγκρουση των οχημάτων ήταν μετωπική.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να σπάσουν κάποια κόκκαλα του και να αποκολληθεί το κεφάλι από το υπόλοιπο σώμα του. Όλα έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρει… Τελικά όμως το θαύμα έγινε.

o-JACKSON-570.jpg
Από το τροχαίο και η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να χειρουργηθεί!
Πάντως φαίνεται πως αυτές οι μέρες ανήκουν στο παρελθόν καθώς ο μικρός αναρρώνει και θα επιστρέψει πολύ σύντομα σπίτι του…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top