Κοινωνικό πείραμα αποκαλύπτει την σκοτεινή πλευρά της μόδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε;

Ένα κοινωνικό πείραμα που δείχνει την άγνωστη –σε πολλούς- πλευρά της μόδας, έλαβε χώρα στο Βερολίνο. Στα πλαίσια του πειράματος αυτού, ένας αυτόματος πωλητής τοποθετήθηκε στην πλατεία Αλεξάντερπλατς του Βερολίνου, δίνοντας την δυνατότητα στους περαστικούς να αγοράσουν μπλουζάκια με μόνο… 2 ευρώ!
Όπως ήταν λογικό, οι περαστικοί δελεάστηκαν από την εξαιρετικά χαμηλή αυτή τιμή και «έτρεξαν» να αγοράσουν μπλούζες, μη γνωρίζοντας την έκβαση της ιστορίας.
Βάζοντας τα χρήματα στον αυτόματο πωλητή, δεν έπαιρναν το μπλουζάκι όπως θα περίμεναν. Αντ’ αυτού, έβλεπαν βίντεο που παρουσίαζε τη σκοτεινή πλευρά της μόδας. Τι έμαθαν; Ότι ανήλικοι και ενήλικοι εργάζονται για πάνω από 16 ώρες την ημέρα για κάτι λιγότερο από 13 cent την ώρα!!!
Στο τέλος του πειράματος, υπήρχε η επιλογή του να αγοράσουν εν τέλει το ρούχο ή να το δωρίσουν. Στο βίντεο θα δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου…
Να σημειώσουμε ότι το πείραμα έγινε στο Βερολίνο στις 24 Απριλίου, την παγκόσμια Ημέρα Επανάστασης της Μόδας.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top