ΘΛΙΒΕΡΟ: Επτά άνθρωποι ΠΕΘΑΝΑΝ για 50 λεπτά του ευρώ!

Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία

​Ένα θλιβερό περιστατικό συνέβη το Σάββατο το βράδυ στην περιοχή Σιμ Ριπ, στο βορειοδυτικό τμήμα της Καμπότζης, μιας από τις πιο φτωχές χώρες του κόσμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα 11χρονο αγόρι προσπάθησε να πιάσει ένα χαρτονόμισμα που είχε πέσει σε ένα πηγάδι…

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Τούι Τσιν, ένας 50χρονος που ζει την οικογένειά του με τα λίγα χρήματα που βγάζει από την κατασκευή ξυλάνθρακα, έβγαζε νερό από ένα πηγάδι βάθους πέντε μέτρων, του έπεσαν μέσα χαρτονομίσματα αξίας 3.000 ριέλ (περίπου 0,50 ευρώ).

Στην συνέχεια προσπάθησε να τα πιάσει κατεβαίνοντας στο πηγάδι με μια σκάλα όμως εγκατέλειψε την προσπάθεια και διηγήθηκε το τι του συνέβη στην οικογένειά του.

Τότε τα τρία από τα παιδιά του και ένας γείτονας φίλος τους προσπάθησαν να πιάσουν τα χρήματα μέσα στο σκοτάδι.

«Ο 11χρονος γιος του κατέβηκε στο πηγάδι για να βρει τα χρήματα, αλλά πέθανε» λόγω του λίγου οξυγόνου που υπήρχε μέσα στο πολύ στενό αυτό πηγάδι, διευκρίνισε ο αστυνομικός Μούι Νορν.

Οι δύο αδελφές του ηλικίας 13 και 15 ετών αντίστοιχα κατέβηκαν και αυτές με την σειρά τους στο πηγάδι για να τον βοηθήσουν και ακολούθησε και ο γείτονάς τους ηλικίας 12 ετών. «Αλλά πέθαναν όλοι εκεί κάτω», διευκρίνισε ο αστυνομικός.

Τρεις ενήλικες που κατέβηκαν στη συνέχεια στο πηγάδι για να σώσουν τα παιδιά πέθαναν και αυτοί. Τις σορούς των 7 θυμάτων τις ανέβασαν στην συνέχεια ντόπιοι στην επιφάνεια με σκοινιά.

«Πρόκειται για μια τραγωδία. Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους για 3.000 ριέλ», δήλωσε η Τσε Τσχαν, η μεγαλύτερη αδελφή των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας που έχασαν την ζωή τους στο πηγάδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top