ΦΡΙΚΗ: ΠαΤΕΡΑΣ πέταξε τη δίχρονη κόρη του στην πισίνα για να της δώσει ένα μάθημα

Σοκάρει το video που δόθηκε στη δημοσιότητα

ΦΡΙΚΗ: ΠαΤΕΡΑΣ πέταξε τη δίχρονη κόρη του στην πισίνα για να της δώσει ένα μάθημα

​Κατηγορίες για παιδική κακοποίηση αντιμετωπίζει ο Κόρεϊ Μακάρθι, ο οποίος πέταξε την μόλις δύο ετών κορούλα του στην πισίνα για να της δώσει ένα μάθημα, όπως είπε.

Το περιστατικό συνέβη στο Φοίνιξ των ΗΠΑ. Κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψαν καρέ καρέ τον απαράδεκτο αυτό πατέρα να πετά με δύναμη και χωρίς κανένα δισταγμό το παιδί στην πισίνα γιατί έριξε κι εκείνη ένα κουταβάκι πέντε εβδομάδων.

pateras1.jpg
Μάλιστα μια γυναίκα που ήταν παρούσα στο περιστατικό, βουτά με τα ρούχα στην πισίνα για να βγάλει το παιδί και να μην πνιγεί.

pateras2.jpgpateras3.jpg

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε σοκαρισμένη από αυτό που είδε.

pateras6.jpg

«Είδα τον πατέρα της μικρής να την βασανίζει επί ώρα και να κάνει πως θα την πετάξει στην πισίνα, κουνώντας την πάνω από το νερό. Μάλιστα οι κάμερες δεν κατέγραψαν ότι της έριχνε νερό με ένα λάστιχο για να την κρατήσει ξαπλωμένη στο έδαφος. Είμαι οργισμένη και πολύ πληγωμένη. Εύχομαι μόνο τα παιδιά μου να είναι καλά μετά από αυτό. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη, αλλά εδώ μιλάμε για ένα παιδί και το λάθος αυτό είναι ασυγχώρητο», είπε.

pateras4.jpg

Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία και του ασκήθηκε δίωξη για κακοποίηση ανηλίκου. Μάλιστα συγγενείς του δήλωσαν ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της φυλακής γιατί τον χτύπησαν άσχημα άλλοι κρατούμενοι.

pateras5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top