Έγκλημα Χαλκίδα: Στο «μικροσκόπιο» τα κινητά - Μάρτυρας «κλειδί» ο σύζυγος

«Μου είχε πει ότι τον ενοχλούσε η συγκεκριμένη γυναίκα»

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Αύριο, Τρίτη, θα γίνει η κηδεία του επιχειρηματία που μαχαιρώθηκε πισώπλατα στη Χαλκίδα. Η 39χρονη που κατηγορείται ότι τον σκοτωσε ετοιμάζει την απολογία της, ενώ οι αρχές ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό της. Η υπόθεση περιπλέκεται, μετά τους ισχυρισμούς των γονιών της κατηγορούμενης πως το θύμα φέρεται να είχε βιάσει την 39χρονη. Ο αδελφος του νεκρού, όμως, διαψεύδει τα πάντα. 

Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα. Υπέφερα τρία χρόνια», είπε στους γονείς της η 39χρονη

Αναπάντητο παραμένει το κίνητρο της δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα, με τις αρχές να αναζητούν τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι της 39χρονης. 

Χαλκίδα: Η πρώτη αντίδραση της 39χρονης για όσα ειπώθηκαν περί βιασμού

Η αστυνομία «ξεσκονίζει» τα κινητά, ώστε να διαπιστώσει τι μηνύματα έχουν ανταλλάξει θύμα και κατηγορούμενη και εάν υπήρξε κάτι τόσο σοβαρό που μπορεί να προκαλέσει τέτοια έκρηξη. 

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μάρτυρας «κλειδί» είναι ο σύζυγός της, ο οποίος από την πρώτη στιγμή - όπως τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες - γνώριζε τη σχέση, όποια και εάν ήταν αυτή, του θύματος και της δράστιδος. 

Έγκλημα Χαλκίδα

Μάλιστα, δεν αποκλείετει, πέρα από αυτά που θα καταθέσει, να ελεγχθεί και το δικό του κινητό, καθώς μόλις χθες ο πατέρας της κατηγορούμενης ανέφερε ότι υπήρχε μια τεταμένη σχέση μεταξύ τους.

Εισαγγελέας και ανακριτής θα επιχειρήσουν την Τετάρτη που απολογείται η 39χρονη να μάθουν το κίνητρό της, καθώς και η ίδια είχε πει στους αστυνομικούς πως ό,τι έχει να πει θα το πει στον ανακριτή.

Χαλκίδα: «Μου είχε πει ότι τον ενοχλούσε η συγκεκριμένη γυναίκα»

Την ώρα που οι αρχές ελέγχουν κινητά και συνομιλίες και αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής του 43χρονου, ο αδελφός του θύματος ξεκαθαρίζει ότι ο 43χρονος ουδέποτε βίασε την κατηγορούμενη, όπως ισχυρίζονται οι γονείς της.

«Ας πουν ό,τι θέλουν, θα μιλήσει η κοινωνία. Για μένα ήταν ο καλύτερος αδελφός του κόσμου... Μου είχε πει πριν δυο χρόνια ότι με ενοχλεί η συγκεκριμένη γυναίκα. Τον είχα συμβουλεύσει να πάει σε δικηγόρο. Πήγε σε δικηγόρο, μίλησαν με τον σύζυγο. Προσπάθησαν να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα, αλλά τελικά μίλησαν με τον σύζυγό της και δεν έκαναν τίποτα, σταμάτησε εκεί», δήλωσε στο Star ο αδελφός του θύματος.

Χαλκίδα: «Η κόρη μας ζούσε έναν εφιάλτη»

Οι γονείς της κατηγορούμενης, μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα ισχυρίστηκαν ότι το παιδί τους ζούσε έναν εφιάλτη όλα αυτά τα χρόνια.

«Μας ομολόγησε η ίδια ότι υπήρχε μια περίπτωση βιασμού πριν το γάμο από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι μέσα στο σπίτι. Πέρασε έτσι και δεν το είχε θίξει κανείς. Και τα τελευταία χρόνια το θύμα στο χωριό διέδιδε στα καφενεία ανυπόστατα περιστατικά, ότι είχε σχέσεις, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά με χειροδικία. Υπήρχε, είχαμε δει σημάδι στο μάτι», υποστήριξαν οι γονείς της 39χρονης.

Χαλκίδα: Τι θα ισχυριστεί η 39χρονη στις αρχές

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη πριν 15 χρόνια, χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η 39χρονη αναμένεται να υποστηρίξει στον ανακριτή: «Έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν και δεν το άντεξα. Ο σύζυγός μου γνώριζε αρκετά πράγματα. Πιέστηκα πολύ. Τα γεγονότα με οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Πίστευα ότι έτσι θα εξιλεωθώ».

Ο δικηγόρος του θύματος επιμένει στον ισχυρισμό πως η 39χρονη φέρεται να είχε εμμονή με τον επιχειρηματία, ο οποίος υπήρξε κολλητός του άνδρα της.

«Ποτέ δεν υπήρξε σχέση, ούτε και η ίδια μιλά για σχέση, δεν μπορούμε να του φορτώσουμε κάτι. Επειδή αυτή προσπαθεί να βρει τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δε θα επιστρέψω σε κανέναν να δικάσει το ήθος του νεκρού. Μπορεί να υπάρξουν αντίποινα και βεντέτες, άκουσα ότι μεταφέρονται κάτι τέτοια. Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους, γιατί είναι μια μικρή κοινωνία και μπορεί να υπάρξουν τέτοιου είδους φαινόμενα», υπογράμμισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η μητέρα του θύματος δε γνωρίζει ακόμα ποιος σκότωσε το παιδί της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top