Μαγνησία: «Πέθαναν» λάθος βοσκό – «Για απανθρακωμένος καλός είμαι»

Το τρολάρισμα από τον... «πεθαμένο»

Μαγνησία: Πέθαναν Λάθος Βοσκό

Ένα μακάβριο λάθος έγινε από δημοσιογράφο της ΕΡΤ, που κάλυπτε τις μεγάλες φωτιές στη Μαγνησία

Σήμερα το πρωί, η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη, καθώς την ώρα της πίεσης του ρεπορτάζ μετέδωσε εσφαλμένα ότι πέθανε ένας βοσκός στο Βελεστίνο. 

Φωτιά Βελεστίνο: Δεύτερος νεκρός ένας 45χρονος βοσκός!    

Το λάθος αυτό έγινε αρχικά γνωστό στα social media και προκάλεσε θόρυβο από τον ίδιο τον… «πεθαμένο», ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με μια φωτογραφία του από την ώρα που προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά, γράφοντας: «Για απανθρακωμένος καλός είμαι».

«Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια διόρθωση σε σχέση με κάτι που ειπώθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ και αφορά στον άτυχο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σε προγενέστερη σύνδεσή μας είχε καταγραφεί από τον τηλεοπτικό μας φακό να προσπαθεί να σώσει τα ζώα του. Ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, πράγμα το οποίο εν συνεχεία διαπιστώθηκε για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων, την ώρα του ρεπορτάζ», είπε η δημοσιογράφος. 

Φωτιά Βελεστίνο: Νεκρή γυναίκα στον Αλμυρό - Βρέθηκε καμένη

Η ίδια στο ρεπορτάζ της την Τετάρτη είχε μεταδώσει ότι εκείνη και ο καμεραμάν φώναζαν στον κτηνοτρόφο να φύγει από τα πρόβατά του γιατί θα παγιδευόταν στη φωτιά. 

Κόλαση με εκρήξεις στη Μαγνησία - Η φωτιά μπήκε σε αποθήκη πυρομαχικών

Η κάμερα της ΕΡΤ είχε απαθανατίσει τον άνδρα την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα ζώα του και τον αδελφό του να τον τραβάει. 

 

 

Πάντως ο… κατά λάθος πεθαμένος αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, τρολάροντας τη δημοσιογράφο και τις διάφορες αναρτήσεις που αφορούσαν στον υποτιθέμενο θάνατό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top