Κως: Η Αναστάζια ήταν δεμένη χειροπόδαρα όταν βρέθηκε νεκρή

Επιστρέφουν στην Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια

H εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω αποδεικνύεται δαιδαλώδης υπόθεση. Ωστόσο, νέες πληροφορίες για το έγκλημα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η Αναστάζια φέρεται να ήταν δεμένη χειροπόδαρα όταν εντοπίστηκε η σορός της στην περιοχή Αλυκές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ.

Επίσης, δίπλα στη σορό της βρέθηκε και η ασημί τσάντα της κοπέλας, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Ρήγος. Μάλιστα, το πτώμα της ήταν τοποθετημένο σε δύο σακούλες.

Θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Η σορός της κοπέλας, που εντοπίστηκε μετά από έξι μέρες αναζητήσεων, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου της, καθώς είναι σε προχωρημένη σήψη. Οι Αρχές αναμένουν τις απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, έτσι ώστε να βρουν τον δράστη ή τους δράστες του στυγερού εγκλήματος.

Κως: Μαρτυρικός ο θάνατος της Αναστάζια - Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή τυλιγμένη με σεντόνι, μέσα σε σακούλα, καλυμμένη με κλαδιά. Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι ποιος και με ποιον τρόπο άφησε το πτώμα της σε συγκεκριμένο σημείο και πώς γνώριζε ότι στο εν λόγω σημείο ενδεχομένως θα αλλοιώνονταν στοιχεία που θα αποκάλυπταν τον ένοχο πίσω από τη δολοφονία. 

Δολοφονία Κως: Ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα

Δολοφονία Κως: Ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα

Πάντως, σύμφωνα με όσα είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει γενετικό υλικό του δράστη πάνω στο σεντόνι. 

Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της Αναστάζια

Το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης, εντοπίστηκε σε άλλο σημείο, χωρίς την κάρτα sim. Εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και αναμένεται να ρίξει φως στο μυστήριο της δολοφονίας της. 

Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής απολογείται αύριο στον ανακριτή. Δεν έχει ομολογήσει τίποτα, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ανακάλεσε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα. Είπε μόνο ότι πήγε στο σπίτι του για να την προμηθεύσει με κάνναβη. 

Κως: Tα αλλάζει τώρα ο βασικός ύποπτος- «Δε συνευρεθήκαμε με την Αναστάζια»

Προς το παρόν, δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία κι αντιμετωπίζει μόνο την κατηγορία της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο για αντίσταση. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, ενώ και ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ επιβεβαίωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι εκείνο το βράδυ η 27χρονη και ο 32χρονος έφυγαν μαζί.

Κως: Επιστρέφουν στην Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια

Η μητέρα και ο σύντροφος της Αναστάζια ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Πολωνία. Οι ελληνικές αρχές δεν κρίνουν απαραίτητη την παραμονή του 28χρονου Πολωνού στη χώρα μας, αφού δε συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υπόπτους. 

Πληροφορίες λένε πάντως, ότι έχει ζητηθεί και στους δύο να παραμείνουν στη διάθεσή των Αρχών, αν χρειαστεί.
Ο σύντροφος της Αναστάζια κλήθηκε σε συμπληρωματική κατάθεση και μάλιστα χθες εξετάστηκε για αρκετές ώρες.

Στα βασικά ερωτήματα που του τέθηκαν ήταν η σχέση του ζευγαριού με τον βασικό ύποπτο και τα SMS που φέρεται να του είχε στείλει η Αναστάζια, το βράδυ της Δευτέρας πριν εξαφανιστεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top