Κως: Μαρτυρικός ο θάνατος της Αναστάζια - Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Συμπληρωματική κατάθεση από τον σύντροφό της

Νέος κύκλος ερευνών ανοίγει στην ασφάλεια μετά τον εντοπισμό του άψυχου σώματος της Αναστάζια από την Πολωνία που εργαζόταν στην Κω. Οι αρχές θεωρούν δεδομένο πως υπάρχει συνεργός, ενώ αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας. Ο βασικός ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια και πήρε προθεσμία. 

Ξεσπά ο πατέρας της Αναστάζια: «Είπα στη γυναίκα μου "πας για ένα πτώμα"»

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, δεν έχει ασκηθεί ακόμα κάποια καινούρια ποινική δίωξη. 

32χρονος από το Μπαγκλαντές οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή

Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές / screenshot από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Την ώρα που ο κατηγορούμενος έμπαινε στην ανακρίτρια, η μητέρα της Αναστάζια συνοδευόμενη από τον σύντροφο της άτυχης κοπέλας, προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει  τις εξελίξεις.

Κως: Βίαιος ο θάνατος της Αναστάζια - Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Ο αδερφός της κοπέλας απο την Πολωνία ζητά δικαιοσύνη. «Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Όντως θα ήθελα 10 λεπτά να συναντηθώ με αυτόν τον άνδρα και να τον "τελειώσω" εγώ..."» ανέφερε ο αδερφός της 27χρονης.

Ο φονιάς πέταξε το πτώμα της κοπέλας αφού πρώτα το έβαλε σε μαύρη σακούλα, το σκέπασε με ένα σεντόνι και επιχείρησε να το κρύψει βάζοντας κλαδιά απο πάνω.

Οι αρχές είχαν ψάξει στις Αλυκές όμως δεν είχαν βρει τίποτα. Ο εντοπισμός έγινε χθες απο εθελόντρια. Η δυσοσμία την οδήγησε στο σημείο...

Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της Αναστάζια

Κως: Nέος κύκλος ερευνών

Ο εντοπισμός του πτώματος, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά απο το σπίτι του κατηγορούμενου, ανοίγει νέο κύκλο ερευνών.

Καλούνται για συμπληρωματικές καταθέσεις ο σύντροφος της, που ειδοποίησε πρώτος τις αρχές, οι φίλοι και ο συγκάτοικος του κατηγορούμενου όπως και καταστηματάρχες που την είδαν λίγο πριν την εξαφάνιση.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που έγινε η συνάντηση της 27χρονης με τον κατηγορούμενο αποκαλύπτει στο Star: 

«Έκατσε μόνη της, ήπιε ένα ποτηράκι κρασί, κατευθύνθηκε προς τα παιδιά που ήταν εκεί έξω, μετά ήρθε ο άνδρας από το Μπαγκλαντές και φύγανε μαζί. Από εδώ από το μαγαζί μπροστά έφυγαν πεζή αλλά το μηχανάκι το είχε παραπλεύρως του καταστήματος, καθυστέρησαν ένα 5λεπτο πιάσανε την κουβέντα, μετα έφυγαν με το μηχανάκι».

Ο πατέρας της 27χρονης μιλά για ομαδικό βιασμό. «Όταν τηλεφώνησε στον φίλο της, είπε ότι θα την πήγαινε κάποιος άντρας στο ξενοδοχείο. Αλλά αντ' αυτού την οδήγησε σε κάποιο ερημικό οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άντρες που συνάντησε μπορεί να τράπηκαν σε φυγή. Ακούσαμε ότι περισσότεροι άνθρωποι τη βίασαν».

Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Κως: Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή - Συμπληρωματική κατάθεση από τον σύντροφο της Αναστάζια

Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της Αναστάζια ήταν βίαιος, κάτι που επιβεβαιώνει την εγκληματική ενέργεια. Ο θάνατος προσδιορίζεται τη Δευτέρα ή την Τρίτη, ενώ η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κοπέλα φέρεται να βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία.

Την ίδια στιγμή, ο Πολωνός σύντροφος της 27χρονης ο οποίος νωρίτερα σήμερα κλήθηκε από την ανακρίτρια, μεταφέρθηκε εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Κω για συμπληρωματική κατάθεση

Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα -  O ρόλος του συντρόφου της Αναστάζια και τα sms που εξετάζει η Ασφάλεια / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top