Κως: Tα αλλάζει τώρα ο βασικός ύποπτος- «Δε συνευρεθήκαμε με την Αναστάζια»

Ο σύντροφος της 27χρονης δε θεωρείται ύποπτος - Έχει άλλοθι

Δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω- Οι αντιφάσεις του βασικού κατηγορούμενου/ βίντεο ΣΚΑΪ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και φαίνεται να προήλθε από ασφυξία, σύμφωνα με τα ευρήματα από τη νεκροψία- νεκροτομή. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν ήταν εύκολο να διενεργηθεί λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού. Περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες της δολοφονίας θα δώσουν τα εργαστηριακά δείγματα από τη σορό και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Εκτιμάται πάντως, ότι ο θάνατος της κοπέλας επήλθε τη Δευτέρα ή την Τρίτη. 

Κως: Μαρτυρικός ο θάνατος της Αναστάζια - Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Ο βασικός ύποπτος, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη. Όχι μόνο δεν έχει ομολογήσει τίποτα, αλλά πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισής τους από αστυνομικούς. Μάλιστα, τώρα αλλάζει την αρχική κατάθεσή του ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα. 

Δολοφονία Κως: H στιγμή που ο 32χρονος βασικός ύποπτος οδηγείται στον ανακριτή

Δολοφονία Κως: H στιγμή που ο 32χρονος βασικός ύποπτος οδηγείται στον ανακριτή

Ειδικότερα, ο βασικός ύποπτος έχει αλλάξει αυτό που είπε στην αρχική του κατάθεση και πλέον υποστηρίζει ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. «Συνευρέθηκα σεξουαλικά με την κοπέλα με την θέληση της και μετά την άφησα στο σημείο που μου είπε», φέρεται να είχε δηλώσει στην αρχική κατάθεσή του. Τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται να  λέει όμως: «δε συνέβη ποτέ, δε συνευρεθήκαμε. Συναντηθήκαμε μόνο για να την προμηθεύσω χασίς».

Σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση που τον καθιστούν ως βασικό ύποπτο στη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής είναι:

  • Bίντεοληπτικό υλικό δείχνει την Αναστάζια να μπαίνει στο σπίτι του αλλά όχι να βγαίνει
  • Η σορός της κοπέλας εντοπίστηκε σε απόσταση 1 χλμ. από το σπίτι του
  • Στο σώμα του είχε αμυχές και σημάδια πάλης, τα οποία δικαιολόγησε ως γδαρσίματα από χόρτα
  • Στο σπίτι του βρέθηκαν τρίχες της κοπέλας

Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της Αναστάζια

Συμπληρωματικές καταθέσεις θα δώσει ο σύντροφός της

Την ίδια ώρα, ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της Αναστάζια, καλείται σε συμπληρωματικές καταθέσεις. Δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία κι έχει ισχυρό άλλοθι.

Κως: Σε άθλια κατάσταση η μητέρα της Αναστάζια - Στον ανακριτή ο 32χρονος

Πληροφορίες λένε ότι το στίγμα του εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν το ζευγάρι, ενώ στις ερωτήσεις για τη σχέση του ζευγαριού με τον 32χρονο βασικό ύποπτο, ο σύντροφος της κοπέλας εμφανίζεται να έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στις αρχές.

Η 27χρονη Αναστάζια αναζητούταν επί 6 μέρες στην Κω- Το πτώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα σε σακούλα

Η 27χρονη Αναστάζια αναζητούταν επί 6 μέρες στην Κω- Το πτώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα σε σακούλα

Θρίλερ με τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω

Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές, οι οποίες καλούνται να λύσουν τον γρίφο της δολοφονίας της κοπέλας είναι το ποιος και πώς μετέφερε τη σορό στο σημείο όπου βρέθηκε. Οι ομάδες που συμμετείχαν στις έρευνες είχαν «χτενίσει» την περιοχή, όμως δεν είχαν εντοπίσει τίποτα, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος ή κάποιοι μετέφεραν τη σορό στο σημείο όπου βρέθηκε, μεταγενέστερα.

Κως: «Η Αναστάζια είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς»

Το πτώμα της άτυχης Πολωνής εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα, σκεπασμένο με κλαδιά και χόρτα και βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. 

Την έκδοση του δολοφόνου της Αναστάζια ζητά ο Πολωνός πρωθυπουργός
 

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι, ζήτησε την έκδοση του δράστη της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. «Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Ως εκ τούτου, θα ζητήσουμε από την Ελλάδα την έκδοση του υπόπτου, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπος με πολωνικό δικαστήριο και να λάβει τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή» έγραψε στο twitter.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top