Ηράκλειο: Συγκλονίζει η σύζυγος του 50χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο

Η οικογένεια του 50χρονου ζητά δικαίωση: Να πληρώσουν αυτοί που αμέλησαν

Τρία παιδιά άφησε πίσω του ο 50χρονος μοτοσικλετιστής στην Κρήτη, που καταπλακώθηκε από ένα τεράστιο δέντρο, την ώρα που είχε σταματήσει με το μηχανάκι του σε φανάρι.

Ηράκλειο μοτοσικλετιστής: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 51χρονου

Η οικογένεια του 50χρονου ζητά δικαίωση

Ο γιος και η σύζυγός του ξεσπούν για τον άδικο χαμό του και ζητούν να αποδοθούν ευθύνες.

«Zητώ Δικαιοσύνη, να αποδοθούν οι ευθύνες, δεν μπορεί ένα δέντρο να κόβει τη ζωή ενός ανθρώπου. Θέλω να πληρώσουν αυτοί που αμέλησαν να κάνουν κάποια πράγματα, γιατί θα μπορούσε να είναι το παιδί μου, το παιδί κάποιου άλλου ανθρώπου» λέει απαρηγόρητη η σύζυγος του 50χρονου, Σταυρούλα Μαγουλιάνου και η φωνή της σπάει.

Δεν το χωράει το μυαλό της πως έχασε τον σύζυγό της από τη μια στιγμή στην άλλη. Έφυγε από το σπίτι για να αλλάξει ένα δώρο και δε γύρισε ποτέ. Την ειδοποίησαν από το νοσοκομείο πως ο άντρας της ήταν νεκρός, πως είχε καταπλακωθεί από ένα δέντρο. 

Ηράκλειο: Πώς το δέντρο καταπλάκωσε τον μοτοσικλετιστή

«Ήταν ο καλύτερος πατέρας, ο καλύτερος οικογενειάρχης, ο καλύτερος σύζυγος. Είμαστε τριάντα χρόνια μαζί  και μάλιστα λέγαμε ότι φέτος θα κλείναμε τριάντα χρόνια γάμου» τόνισε.

Ο 50χρονος άνδρας έφυγε από το σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης. Σταμάτησε με τη μοτοσικλέτα του στο φανάρι, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Ηρακλείου. Δευτερόλεπτα μετά, ακούστηκε ένας τρομακτικός θόρυβος και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε κάτω από το τεράστιο πεύκο. Στην περιοχή επικράτησε πανικός.  

«Το μόνο που θέλω να γίνει, είναι οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ζητάω δικαιοσύνη, είναι  σαν να τον σκότωσαν αυτοί. 
Ο πατέρας μου ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, ένας άνθρωπος που έτρεχε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ένας αγαθός άνθρωπος»
είπε ο γιος του θύματος, Χρήστος Μητρέλος.  

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως καταγγελίες πως η Υπηρεσία Πρασίνου είχε ενημερωθεί και εγγράφως για το συγκεκριμένο δέντρο, όμως, δεν είχε γίνει καμία ενέργεια.  

Τις επόμενες ημέρες θα συσταθεί επιτροπή ειδικών που θα ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του δέντρου.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top