Πάτρα: «Βρέθηκαν μώλωπες σε ένα από τα παιδιά»

Βόμβα από Κατερινόπουλο - «Να ελεγχθεί το γραφείο τελετών», είπε

Το μυστήριο των τριών θανάτων των κοριτσιών από την Πάτρα παραμένει άλυτο εν αναμονή και των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, όμως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών συνεχίζει ακούραστα και μεθοδικά τις έρευνες για να διαλευκάνει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα τρία αδελφάκια με διαφορά τριών χρόνων. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος επανέλαβε πως κατά τη δική του εκτίμηση ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των τριών παιδιών. 

Πάτρα: «Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω στους σπασμούς»

«Τα συλλυπητήριά μου στους γονείς που έπαιξαν Τζόκερ και κέρδισαν τον πρώτο λαχνό τρεις φορές», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, τονίζοντας ότι έχουν την εκτίμησή του γιατί κάνουν τα πάντα για να βγει η αλήθεια στο φως. 

«Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών», ξεκαθάρισε και αποκάλυψε μια πληροφορία που έκανε αίσθηση. 

Πάτρα: Αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα- Τα κοινά σημεία

Όπως είπε, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες θα πρέπει να μιλήσουν με τους ανθρώπους του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών, χωρίς να αναφερθεί ποιου. 

Και αυτό γιατί ο ίδιος έχει την πληροφορία, η οποία μένει να επιβεβαιωθεί από τις αρχές, ότι το συγκεκριμένο παιδί είχε μώλωπες και εκχυμώσεις στο πρόσωπό του. Μάλιστα, αναφέρει ότι κάποιος ρωτούσε επίμονα τους υπαλλήλους του γραφείου τελετών αν είχαν καλυφθεί πριν από την κηδεία. 

Πάτρα: «Η Ίριδα πέθανε το διάστημα που είχε φύγει ο πατέρας από το σπίτι»

«Δεν πρόκειται για το παιδί που είχε εκδορές (σ.σ. η Μαλένα)», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, ενώ την ίδια πληροφορία είχε και ο Πέτρος Κουσουλός.

«Τα επιστημονικά στοιχεία δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, όμως τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Κάνω μια έκκληση στους συναδέλφους μου να πάνε να βρουν το γραφείο τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί. Οι πληροφορίες μου, με επιφύλαξη πάντα, λένε ότι ένα από τα παιδιά που πέθαναν είχε κάποια σημάδια, κάποιους μώλωπες. Ποιος πήγε μετά και ρωτούσε τα φτιάξατε τα σημάδια; Φωτογραφήθηκε το παιδί; Ποιος;» διερωτήθηκε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πάτρα: Φωτογραφία - ντοκουμέντο από τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας

Ο ίδιος δήλωσε πεπεισμένος πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, αν και όπως δήλωσε, μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω χρόνο. Συνέστησε, ωστόσο, υπομονή και τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στο τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής ότι θα επιλύσει και αυτήν την δύσκολη υπόθεση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top