Απειλές δέχεται και ο Βασιλακόπουλος - «Λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο...»

Τι απαντά στις θεωρίες συνωμοσίας για τα εμβόλια

Στις απειλές που δέχεται αλλά και στις θεωρίες συνωμοσίας αναφέρθηκε σήμερα ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Μέτρα: Σε «lockdown» οι ανεμβολίαστοι πολίτες από 13 Σεπτεμβρίου

Μετά τον καθηγητή Πνευμονολογίας Νίκο Τζανάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι δέχεται απειλές από «Ταλιμπανοχριστιανούς», σειρά είχε και ο κ. Βασιλακόπουλος. «Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν την γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημία εχει τρελαίνεις τον κόσμο» ανέφερε, μιλώντας στο MEGA.

Τα εμβόλια και... ο Μπιλ Γκέιτς

Ο κ. Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν κυρίως μέσω των social media για τον κορωνοϊό, το εμβόλιο και το τσιπάκι που υποτίθεται πως περιέχει. 

Μπιλ Γκέιτς για θεωρίες συνωμοσίας: Πραγματικά, τα πιστεύει αυτά ο κόσμος;

Όπως αποκάλυψε, τις θεωρίες αυτές υιοθετούν ακόμα και υγειονομικοί. «Έκαναν μια διαμαρτυρία έξω από το Μαμάτσειο κάποιοι εργαζόμενοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Και υπήρχε πλακάτ που έλεγε: Δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

«Θέλω να πω σε αυτούς που το έλεγαν ότι στα σίγουρα ο Μπιλ Γκέιτς δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο» πρόσθεσε.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top