Δολοφονία ταξιτζή: «Όσα λένε η σύζυγος και η κόρη του είναι ψέματα»

Τι λέει ο αδελφός του που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του 49χρονου οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη από την πρώην σύζυγό του και την κόρη τους. Ο αδελφός του, που ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι του απαντά πρώτη φορά στις καταγγελίες των κατηγορουμένων πως κακοποιούνταν από το θύμα και περιγράφει όσα έζησε τη μοιραία μέρα. 

Θεσσαλονίκη: Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από τη δολοφονία του 49χρονου

«Κατέβηκε ο ανιψιός μου και μου είπε πως ο αδελφός μου δεν ήταν καλά, Ανέβηκα πάνω και τον βρήκα νεκρό. Αυτό που αντίκρισα δεν περιγράφεται και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Ο ίδιος υποστήριξε πως το πρώτο και κύριο μέλημα του αδελφού του ήταν πάντα τα παιδιά του και η οικογένειά του. Δούλευε για να μην τους λείψει τίποτα και, όπως είπε, είχε πάρα πολύ καλές σχέσεις και με τον γιο και με την κόρη του.

Θεσσαλονίκη: «Μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια»

«Αυτά που τον κατηγορούν δεν είναι αλήθειά. Δεν μπορεί ο αδελφός μου να κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του και να χτυπούσε τη γυναίκα του. Υπήρχαν καβγάδες τον τελευταίο καιρό, αλλά δε μου μιλούσε για ό,τι συνέβαινε στο σπίτι του», είπε. 

Γι’ αυτόν υπήρξε και αδελφός και πατέρας από τη στιγμή που έφυγαν από τη ζωή οι γονείς τους. Τα παιδιά του ήταν πάντα προτεραιότητα και για το λόγο αυτό είχε δεχθεί στο σπίτι την πρώην σύζυγό του μετά το διαζύγιό τους, γιατί του το ζητούσαν εκείνα. 

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν σύζυγος και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου

Αυτό που τον βασανίζει είναι ένα τεράστιο γιατί. Γιατί τον σκότωσαν σύζυγος και κόρη.

«Γι’ αυτό το γιατί δε θα πάρω ποτέ απάντηση, αλλά όσα λένε για τον αδελφό μου είναι ψέματα και αυτό που θέλω είναι να καθαρίσει το όνομά του ακόμα και τώρα που είναι νεκρός», είπε. 

Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Τώρα για εκείνον προτεραιότητά του είναι ο ανιψιός του που έμεινε μόνος του. Περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης για να μάθει την αλήθεια και επιμένει πως ο αδελφός του δεν ήταν ικανός να κακοποιήσει σεξουαλικά την ίδια του την κόρη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top