Η μικρή Μαρκέλλα αναγνώρισε τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από την αρπάγη της

Πληροφορίες ότι ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας

Στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας φέρεται να ανήκει η μυστηριώδης γυναίκα, η οποία άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα την περασμένη Πέμπτη, μετά το σχόλασμα από το σχολείο της στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. 

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Στο στόχαστρο της αστυνομίας ένα ζευγάρι

Αστυνομικές πηγές, ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, πως η μικρούλα έχει αναγνωρίσει τη γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας. 

Παραμένει στο νοσοκομείο η Μαρκέλλα: «Είναι τρομαγμένη και κουρασμένη»

Ωστόσο ακόμα παραμένει άγνωστο το κίνητρο της πράξης, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο πρόσωπο. 

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά»

Η κατάσταση της Μαρκέλλας

Η δεκάχρονη, η οποία βρέθηκε το Σάββατο να περιφέρεται κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε κατάσταση σοκ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: «Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη και έκλαιγε με σπασμούς»

Έχει υποβληθεί σε εξετάσεις και δίπλα της συνεχώς βρίσκονται ειδικοί παιδοψυχολόγοι που προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» την ψυχούλα της για να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για τη γυναίκα που την άρπαξε. 

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: «Πιστεύω ότι πρόκειται για απαγωγείς»

Σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία της είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ. Επίσης δε φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι είχε σημάδια στα χέρια της από χειροπέδες, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. 

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: Μια γυναίκα φώναξε τη Μαρκέλλα μετά το σχόλασμα

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες προσπαθούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης  από τη στιγμή της εξαφάνισης του παιδιού μέχρι και τον εντοπισμό του, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται μαρτυρίες και καταγγελίες που έγιναν τόσο στην αστυνομία, όσο και στο «Χαμόγελο του Παιδιού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top