Μόνο στο Star: Συγκινεί ο ασθενής που νίκησε γρίπη, πνευμονία και Covid-19

«Κουράγιο... Θα δείτε και εσείς το φως σύντομα»

Νικητής μετά τη δυσκολότερη μάχη της ζωή του βγήκε ο ασθενής, ο οποίος πάλεψε με γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό ταυτόχρονα. Ο Αλέξης Αλεξίου συγκλονίζει με τη μαρτυρία του για τα όσα βίωσε 24 ολόκληρες μέρες μέσα στο νοσοκομείο και μιλά αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα.

Προσβλήθηκε από γρίπη, πνευμονία και κορωνοϊό και βγήκε νικητής!

Ο Αλέξης διαπραγματεύτηκε σκληρά με τον εχθρό και από εχθές, μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας επέστρεψε στο σπίτι του. Ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του είπε κατά λέξη «Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη, έκανε πέντε τούμπες και σηκώθηκε όρθιος».

«Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα, γρίπη τύπου β, σοβαρή πνευμονία και Covid-19 ταυτόχρονα, όμως, η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων, τραπεζοκόμων καθαριστριών του Θριάσιου Νοσοκομείου Ελευσίνας.

Πάντα με χαμόγελο, αγάπη και περισσή φροντίδα, ενώ λαμβάνουν πενιχρούς μισθούς. Χωρίς την αγάπη, τις χιλιάδες ευχές γνωστών και αγνώστων, το κουράγιο των δικών μου ανθρώπων, δεν θα είχε κερδηθεί αυτή η μάχη των μαχών.

Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε. Όμως κάποιοι απελπίζονται. Ένα παλικάρι δίπλα μου, στο διπλανό δωμάτιο, πήγε να πηδήξει από τον 4ο όροφο και τον έσωσαν οι ηρωικές νοσοκόμες την τελευταία στιγμή», αποκαλύπτει στο Star ο μαχητής ζωής, Αλέξης Αλεξίου.

«Αυτό που θέλω να πω σε όσους νοσηλεύονται και στους οικείους τους είναι κουράγιο, θα δείτε και εσείς το φως σύντομα. Μακριά από τσιγάρο. Αν κάπνιζα ίσως δεν θα ζούσα τώρα με το τριπλό χτύπημα και οπωσδήποτε εμβόλιο γρίπης», τονίζει ο πρώην ασθενής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top