Συνελήφθη και μία 35χρονη για τον ξυλοδαρμό άστεγου

Μαζί με άλλα τρία άτομα τον χτύπησαν και στη συνέχεια τον λήστεψαν

αστεγος

Στη σύλληψη μίας 35χρονης γυναίκας που εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό και τη ληστεία ενός 48χρονου άστεγου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό είχε συμβεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/06/2019), όταν τον πλησίασαν δύο ζευγάρια και του επιτέθηκαν. Τον χτύπησαν με μπουνιές και τον έσυραν στο όχημά τους και του πήραν τα 25 ευρώ που είχε στην τσέπη του, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και την κάρτα με την οποία παίρνει το κοινωνικό επίδομα.

Οι φερόμενοι ως δράστες τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο άτυχος 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οι αστυνομικοί λίγο αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ένα από τα δύο ζευγάρια, ηλικίας 39 ετών. Μάλιστα πάνω στη γυναίκα βρέθηκαν και τα χρήματα που είχαν αφαιρέσει από τον άστεγο.

Σύμφωνα με το lamiareport, χθες Δευτέρα, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν και την 35χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες απολογούνται την Τρίτη στον Ανακριτή μετά την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν, ενώ στον Εισαγγελέα θα βρεθεί μαζί τους και η 35χρονη.  

Το lamiareport αναφέρει ότι οι συλληφθέντες παρουσιάζονται ως εξαρτημένα άτομα για αυτό και έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν στον άστεγο άνδρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top