Κεχαγιόγλου: «Σου έδωσαν δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί να είχες βρεθεί νεκρή»

«Δεν περίμενα ότι θα αθωωθεί η Ειρήνη» δήλωσε ο δικηγόρος της

Ευτυχής που διαψεύστηκε δηλώνει ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου μετά από την ομόφωνη αθώωση της 21χρονης Ειρήνης από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ για την  ποσότητα ναρκωτικών που είχε στη βαλίτσα της. Ο ίδιος περιέγραψε, μάλιστα, και τα πρώτα λόγια που είπε στο κορίτσι λίγα λεπτά μετά την αποφυλάκισή του. 

Ο Θεός και η δικαιοσύνη σου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί με αυτό που έγινε και τη σύλληψή σου αυτούς του 17 μήνες να απέφυγες πολύ χειρότερα πράγματα, γιατί με τις παρέες που είχε μπλέξει μπορεί να είχες βρεθεί νεκρή είτε στην Κίνα, είτε σε κάποια άλλη χώρα.

Ο δικηγόρος της είπε ότι επιστρέφει στο σπίτι της στη Μυτιλήνη και την οικογένειά της και της εξήγησε ότι είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη αναγνωρισιμότητα «Αυτή πρέπει να τη χρησιμοποιήσει για το καλό της. Πρέπει να δει πώς θα οργανώσει τη ζωή της και πώς θα κάνει αυτά που ονειρευόταν», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου στον ΑΝΤ1. 

Οι πρώτες φωτογραφίες της Ειρήνης μετά την αθώωση στο Χονγκ Κονγκ

Παραδέχθηκε πως ούτε και ο ίδιος περίμενε πως η Ειρήνη θα αθωωθεί, καθώς στο Χονγκ Κονγκ η νομοθεσία για τα ναρκωτικά είναι πολύ αυστηρή και η ποσότητα που βρέθηκε πάνω της πολύ μεγάλη. 

Μοντέλο με κοκαΐνη: Τι υποστήριξε στην απολογία της η Ειρήνη

Όπως τόνισε, το στοιχείο που συνέβαλε στην αθώωση της 21χρονης ήταν το γεγονός ότι δεν βρέθηκε DNA δικό της, καθώς και αποτυπώματα πάνω στη σακούλα και στον φάκελο με τα ναρκωτικά. 

Αποκλειστικό: Με μάσκα στο δικαστήριο το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ

Η 21χρονη υποστήριξε πως ο φίλος της έβαλε τα ναρκωτικά μέσα στο σακίδιό της χωρίς η ίδια να το γνωρίζει και μόλις βγήκε από τη φυλακή έπεσε στην αγκαλιά των γονιών της, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα όταν άκουσαν την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου. 

Από εδώ και πέρα η Ειρήνη θα προσπαθήσει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο που πέρασε στη φυλακή, να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει στη ζωή της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top