Επιτήδειοι παίζουν με τους πληγέντες της Μάνδρας – Ζητούν χρήματα και υπόσχονται αποζημιώσεις

Ο Δήμος προειδοποιεί τον κόσμο να προσέχει πολύ

Εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης επικρατούν στην αγορά της Μάνδρας. Οι περισσότερες επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές και οι καταστηματάρχες λένε πως δεν πρόκειται να τις ανοίξουν. Το κόστος αποκατάστασης είναι τεράστιο, η αγορά δεν έχει κίνηση και κανένας δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει αν δεν γίνουν αντιπλημμυρικά έργα.

Ωστόσο δε λείπουν και οι… επιτήδειοι, καθώς κάποιοι βρήκαν ακόμα έναν τρόπο να εκμεταλλευτούν τους πληγέντες και κυρίως τους ηλικιωμένους.

Τηλεφωνούν από ένα σταθερό τηλέφωνο εκτός Αττικής ζητούν λεφτά και υπόσχονται ότι θα πάρουν την αποζημίωση πιο γρήγορα από τους άλλους.

Ο δήμος προειδοποιεί με ντουντούκες αλλά και με μία ανακοίνωση τους πληγέντες να είναι προσεχτικοί.

«Καμία αρμόδια υπηρεσία (Δήμου ή Υπουργείου) δεν ζητά να γίνει κατάθεση χρημάτων σε οποιαδήποτε τράπεζα ή να ανοιχτεί νέος λογαριασμός. Καμία αρμόδια υπηρεσία (Δήμου ή Υπουργείου) δεν ζητά προσωπικά στοιχεία προφορικά ή μέσω τηλεφώνου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κάποιοι άλλοι... πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι, καθώς οι επιτήδειοι τους υποσχέθηκαν πως θα πάρουν το επίδομα ακόμα και αν δεν το δικαιούνται. Έδωσαν τα λεφτά, αλλά δυστυχώς έπεσαν στην παγίδα.

 

Δείτε περισσότερα στο video

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top