ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: O άνθρωπος που πούλησε τα "ομόλογα" στον Σώρρα

Τα 600 δις είναι...10 ευρώ από το γιουσουρούμ

Το Star εντόπισε στο Μοναστηράκι τον ιδιοκτήτη του παλαιοπωλείου απ’ όπου αγόρασε μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής ο Αρτέμης Σώρρας.

Στο βίντεο θα δείτε τη μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής, που επικαλείται ο Αρτέμης Σώρρας ότι αξίζει δισεκατομμύρια ευρώ. Στην αυτοψία, βρήκαμε όχι μόνο τις ίδιες μετοχές που, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, αξίζουν τρισεκατομμύρια ευρώ, αλλά και τον ιδιοκτήτη του παλαιοπωλείου απ’ όπου τις αγόρασε.

Όπως υποστηρίζει ο παλαιοπώλης, ο Αρτέμης Σώρρας έψαχνε μανιωδώς να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες από τις μετοχές της Ανατολής. Ο κύριος Θεοτόκης Δαρούσος, που πούλησε τις μετοχές στον Αρτέμη Σώρρα, αποκαλύπτει το παζάρι που έκανε ο καταζητούμενος ηγέτης των «Ελλήνων Συνέλευσις».

Πόσο δύσκολο είναι να βρεις τις μετοχές της Ανατολής που, όπως λέει ο Αρτέμης Σώρρας, ξεχρεώνουν τα χρέη όλου του Νότου; Μάλλον εύκολο.

Γεγονός είναι ότι, στην έρευνα που κάναμε, βρηκαμε και άλλους "θησαυρούς", οι οποίοι κάνουν μόνο για κορνίζες. Ομόλογα του Βασίλειου της Ελλάδας, μετοχές τραπεζών, βιβλιάρια με καταθέσεις, μετοχές εταιρειών και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.   

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των μετοχών που έχει στα χέρια του ο Αρτέμης Σώρρας. Αυτό που μπορεί να ξέρει, όπως λένε και οι γνώστες της αγοράς, είναι ότι οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, μετά τον ντόρο που έγινε, είναι πασίγνωστες, αλλά πάλι χωρίς αξία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top