Στήνουν ΠΑΓΙΔΕΣ στην Κηφισιά για τον ΜΑΝΙΑΚΟ που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί

Περιμένουν σύντομα την επανεμφάνισή του

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του μανιακού, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ έναν οδηγό ταξί και τραυμάτισε έναν ακόμα στην Κηφισιά.

Οι αρχές έχουν πάρει αρκετές καταθέσεις από οδηγούς ταξί, οι οποίοι προσπαθούν να ανασύρουν στη μνήμη τους κάποιον πελάτη στο παρελθόν με τα ίδια χαρακτηριστικά με το δράστη, ο οποίος ενδεχομένως να είχε προκαλέσει κάποιο επεισόδιο.

Ακόμα δεν έχουν καταλήξει κάπου οι αστυνομικοί, αλλά έχουν στήσει αρκετές παγίδες και πιστεύουν ότι σύντομα θα… χτυπήσει ξανά.

Εκτιμούν ακόμα ότι ο μανιακός διατηρεί δημοσιεύματα από τις επιθέσεις του και τις δράσεις του και διαπιστώνουν ομοιότητες στη δράση του με τον 19χρονο Δημήτρη Πατμανίδη, ο οποίος τον Απρίλιο του 2009 είχε μπουκάρει στη σχολή του ΟΑΕΔ στην οποία σπούδαζε και αφού τραυμάτισε έναν συμμαθητή του και δύο υπαλλήλους εργοστασίου στην Πέτρου Ράλλη, αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, τότε ο Πατμανίδης είχε προαναγγείλει την πράξη του στο προφίλ του στο MySpace .

Εκεί μάλιστα είχε δημοσιεύσει και αρκετές φωτογραφίες, στις οποίες κρατούσε μετασκευασμένα όπλα, παρόμοια με αυτό που χρησιμοποιεί ο δολοφόνος των ταξί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top