ΜΟΝΟ στο Star: ΟΛΟ το δραματικό παρασκήνιο πριν από την απόφαση του ΣτΕ

Οι δικαστές έκριναν αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

​«Τέτοιας μορφής και έντασης επίθεση στο προσκήνιο και το παρασκήνιο δεν θυμάμαι να έχουν ξαναδεχτεί οι δικαστές στην Ελλάδα ποτέ. Η συγκεκριμένη υπόθεση του Αντιπροέδρου που ήταν στα μανταλάκια τα προσωπικά του δεδομένα ήταν τόσο εξόφθαλμη που προκαλεί ανατριχίλα» ανέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος στο Δικαστικό, Παναγιώτης Στάθης.

Ο δημοσιογράφος του Star τόνισε πως έκαναν πειθαρχικό στον Αντιπρόεδρο του ΣτΕ τώρα, επειδή πίστευαν ότι θα ψήφι��ε υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά, παρά το γεγονός πως τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν γνωστά από το 2014.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «υπάρχει μία σειρά παρεμβάσεων από το κυβερνητικό στρατόπεδο που δείχνει ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να επηρεάσει τους δικαστές. Ενδεικτικά, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε στους δικαστές στη ΔΕΘ ότι δεν μπορούν να βγάλουν άλλη απόφαση από την συνταγματικότητα του νόμου.

Ο κ. Παππάς είχε πει ότι αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός θα είναι πλήγμα για τη… δημοκρατία!!! Ο κ. Τσίπρας είδε την ηγεσία των δικαστών και τους έταξε λεφτά ενώ ο κ. Κρέτσος είπε λίγο πριν την απόφαση πως τον δεσμεύουν μεν αλλά δεν είναι απαραίτητο να σέβεται δικαστικές αποφάσεις.

Δηλαδή αν ρωτάει κάποιος για το ποιος προσπάθησε να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη να του πει κανείς: τι κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια» κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Στάθης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top