Start up: Ενώ λείπετε μπορείτε μέσω tablet να βλέπετε τι συμβαίνει στο μαγαζί σας

Να μια αξιόπιστη εφαρμογή

Start up: Ενώ λείπετε μπορείτε μέσω tablet να βλέπετε τι συμβαίνει στο μαγαζί σας

​Παραγγελίες χάνονται, καφέδες αργούν και πελάτες εκνευρίζονται! Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο μπορεί να αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης της εκάστοτε καφετέριας.

Και όμως υπάρχει λύση… την οποία έδωσε μια start up δημιουργώντας μια αξιόπιστη εφαρμογή παραγγελιοληψίας και οργάνωσης.

«Ο επιχειρηματίας του καφέ μπαρ έχει πια τη δυνατότητα να μην χρειάζεται να είναι 20 ώρες την ημέρα στο κατάστημά του αλλά να μπορεί να επιβλέπει την επιχείρηση κατευθείαν μέσα από το τάμπλετ του όπου κι αν βρίσκεται.» ανέφερε στην κάμερα του Star η Μαργαρίτα Δόμπα, Εμπορική Διευθύντρια του Juicy Bar.

Το εν λόγω application στέλνει τις παραγγελίες ανά 30 δευτερόλεπτα ενώ όταν λένε ότι ένας επιχειρηματίας βλέπει τα πάντα, εννοούν τα πάντα, από τις παραγγελίες και τους σερβιτόρους, τα τραπέζια ακόμα και τα προϊόντα που κάνουν τον περισσότερο τζίρο.

Μέσα σε ένα μόλις χρόνο που είναι στον αέρα το application, μετράει ήδη δεκάδες εμπορικούς πελάτες από την Αθήνα μέχρι την Ορεστιάδα, τη Χίο και τη Σητεία.

Eίσαι κι εσύ νέος επιχειρηματίας; Παρά τις δυσκολίες, κατάφερες να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και δημιούργησες τη δική σου Start up επιχείρηση; Σκέφτεσαι να τολμήσεις αλλά δεν ξέρεις ποιοι και πως μπορούν να σε στηρίξουν;

H τηλεόραση του STAR και το star.gr είναι εδώ για να στηρίξουν νέες και καινοτόμες πρωτοβουλίες.
Επικοινωνήστε μαζί μας … startup@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top