Κύκλωμα Εφοριακών: Προφυλακίστηκαν η Διευθύντρια και το Ν2 της οργάνωσης

Η στιγμή που επιχειρηματίας με φάκελο πηγαίνει στους κατηγορουμένους

Tην προφυλάκιση των δύο γυναικών της Διευθύντριας της Εφορίας Χαλκίδας και της 67χρονης υπαλλήλου που εμπλέκονταν στην υπόθεση του κυκλώματος των εφοριακών στην Χαλκίδα  αποφάσισαν Εισαγγελέας και Ανακριτής. 

Χαλκίδα: «Πόσες φορές δεν έχετε δώσει φακελάκι;»

Οι δύο γυναίκες που κατηγορούνται πως μπλόκαραν ή διευκόλυναν επιστροφές και πρόστιμα της ανφάν γκατέ της  κοινωνίας της Χαλκίδας προκειμένου να πλουτίζουν, δρώντας ως εγκληματική οργάνωση, αρνούνται τα πάντα. 

Η προϊσταμένη μάλιστα φέρεται να υποστήριξε πως οι διάλογοι που κατέγραψε η ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι φανερώνουν πως οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα μιλούσαν απροκάλυπτα για τα deal που θα κάνουν εις βάρος του κράτους και των δημόσιων ταμείων για να πλουτίσουν, είναι παραποιημένοι. 

Η Διευθύντρια υποστήριξε επίσης πως τα ποσά τα έπαιρνε για λογαριασμό της Εφορίας. 

Ο Εντολέας της προϊσταμένης ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτό είναι ένα κατασκεύασμα του επιχειρηματία με τον λευκό φάκελο ο οποίος, όπως υποστήριξαν ήθελε να γλιτώσει δικές του εκκρεμότητες με την Εφορία.

Ο Επιχειρηματίας με το φακελάκι των 10.000 ευρώ 

Το Star και ο Αλέξανδρος Γύγος εξασφάλισαν πλάνα από τη στιγμή που ένας από τους επιχειρηματίες κρατάει στα χέρια του έναν φάκελο με χρήματα τον οποίο πηγαίνει σε έναν από τους κατηγορουμένους. 

Προβληματισμένος με σκυμμένο κεφάλι κρατώντας ένας λευκό φάκελο στο χέρι προορισμό  κάποιον από τους κατηγορούμενους. 

Η παρέα των κατηγορουμένων εφοριακών,  όπως λένε κάτοικοι της Χαλκίδας δεν έκανε κοινές εμφανίσεις σε μπαρ και εστιατόρια και φρόντιζαν μέσα στην πόλη να μην κάνουν επίδειξη πλούτου.

 Ήταν εξυπηρετικοί με τους μεροκαματιάρηδες, λένε,  αλλά....απαιτητικοί με τους επιφανείς πολίτες. 

Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε στις αρχές για τη δράση του κυκλώματος ο επιχειρηματίας που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη λίγο πριν παραδώσει τις 10.000 ευρώ. 

Η διαδικασία συνεχίζεται με την απολογία των υπολοίπων πέντε, του υποδιευθυντή, των τριών εφοριακών και του λογιστή.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top