Πορτοσάλτε για Σαμίου: «Είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, όλο και πιο χαμηλά»

Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Σήμερα».

Κατά τη διάρκεια μιας πολιτικής συζήτησης ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στην Άντζυ Σαμίου, αλλά και τη Νατάσα Μποφίλιου.

Λήξη συναγερμού για το ύποπτο αντικείμενο στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

«Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Σήμερα».

Χαμός με την εμφάνιση της Μποφίλιου στο Λονδίνο: Το σχόλιο του Πορτοσάλτε

Άρης Πορτοσάλτε

Μετά τη συγκεκριμένη αναφορά έγιναν κάποια σχόλια στο πάνελ. Ο δημοσιογράφος δε σταμάτησε εκεί και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Ακούμε και Νατάσσα Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου. Δεν είναι στο βουνό, δεν έχει κάνει αντάρτικο;»

Όλο αυτό έφτασε στα αυτιά της Άντζυ Σαμίου, η οποία δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια κι έκανε το δικό της καυστικό σχόλιο στο twitter.

Άντζυ Σαμίου

«Η πρώτη αλήθεια που βγαίνει από το στόμα του Πορτοσάλτε είναι πως “η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ”!» Γελάκια και ειρωνείες Πορτοσάλτε για Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου: «Δεν έχει πάει στο βουνό;», ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top