Αϊτόρ: «Μεγάλη ομάδα εντός κι εκτός συνόρων ο Παναθηναϊκός»

Τι δήλωσε ο Ισπανός εξτρέμ για τη μεταγραφή του

Αϊτόρ - Παναθηναϊκός

Η μεταγραφή του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε κι επίσημα την Τετάρτη το απόγευμα, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ντόρτμουντ: Ζητά «χρυσάφι» για τον Τζέιντον Σάντσο

Μάλιστα, ο Ισπανός εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου: «Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα σε Ευρώπη κι Ελλάδα», είπε και αποκάλυψε και πως μίλησε με τον Καρλίτος όταν εμφανίστηκε το ενδιαφέρον του.

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είναι μια σημαντική πρόκληση για την καριέρα μου ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο με σημαντική ιστορία, γνωστό στην Ευρώπη. Ήμουν καλά στην Τβέντε, όμως θέλω να παίξω στα Κύπελλα Ευρώπης και με τον Παναθηναϊκό αυτό μπορώ να το πετύχω. Όταν έμαθα για την πρόταση του Παναθηναϊκού άρχισα να συλλέγω πληροφορίες. Πήρα τηλέφωνο τον Καρλίτος, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Βιγιαρεάλ, και τον ρώτησα τα πάντα. Με πληροφόρησε ότι όλα στο σύλλογο είναι καλά, είναι ένα δεμένο σύνολο, μια καλή ομάδα. Είχα όλες τις λεπτομέρειες που χρειαζόμουν. Το καθοριστικό σημείο ήταν όταν διαπίστωσα πόσο με ήθελε ο Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό. Με έκανε να νιώσω ότι θα είμαι ένα σημαντικό κομμάτι του πλάνου».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Η βασική μου θέση είναι δεξιό εξτρέμ, αλλά παίζω και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ μπορώ να παίξω και αριστερά. Μου αρέσει να μπαίνω ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου, να ντριμπλάρω και να σουτάρω».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top