To πλάνο του Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Αν το σχέδιο δεν πετύχει είπε πως θα αποχωρήσει

Το σχέδιο του για τη λειτουργία του Παναθηναϊκού συνολικά ως συλλόγου γνωστοποίησε  ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο παράγοντας του τριφυλλιού έδειξε αισιόδοξος για την υλοποίηση της κατασκευής εγκαταστάσεων στον Βοτανικό ενώ επισήμανε ότι στο μέλλον ο παναθηναϊκός και οικονομικά πρέπει να εξαρτάται από τους φίλαθλους του. 

Προ των ευθυνών έθεσε τους πάντες για τη ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει έλθει ο Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ανέπτυξε το σχέδιο του για την συνολική λειτουργία του συλλόγου βάζοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε αισιόδοξος για την υλοποίηση του αθλητικού κέντρου στον Βοτανικό το οποίο επίσης αποτελεί προϋπόθεση για να συνεχίσει και ο ίδιος να ασχολείται ενεργά με την ομάδα. 

Εάν οι προϋποθέσεις που έχουν τεθεί αρχίσουν να γίνονται πράξη ο πρόεδρος του ερασιτέχνη υποστήριξε ότι θα προστεθεί στο πλάνο και η ΠΑΕ και ο σύλλογος θα διοικείται κεντρικά από τον ερασιτέχνη στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάντως υποστήριξε ότι αν το σχέδιο του δεν ευοδωθεί συνολικό τότε και ο ίδιος την επόμενη χρονιά θα αποχωρήσει από την ομάδα μπάσκετ. 

Λεπτομέρειες του τρόπου ενίσχυσης του συλλόγου από τον κόσμο της ομάδας θα δοθούν πολύ σύντομα στη δημοσιότητα. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top