Στον Κοντονή το...μπαλάκι για το θέμα της FIBA

Δείυε την αναλυτική ανακοίνωση της ΕΟΚ

Στον Κοντονή το...μπαλάκι  για το θέμα της FIBA
Στον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή πετάει η ΕΟΚ το μπαλάκι της απόφασης σχετικά με τις προειδοποιήσεις της FIBA για αποβολή της ελληνικής ομοσπονδίας από τις διεθνείς διοργανώσεις σε περίπτωση μη αποκλεισμού της ΑΕΚ, η οποία, ως γνωστόν, επέλεξε το Eurocup έναντι του Champions League.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ εξηγεί πως κοινοποίησε στον υφυπουργό αθλητισμού τις θέσεις της FIBA όπως εκφράζονται μέσω της επιστολής που απέστειλε πριν λίγες ��μέρες καλώντας τον Σταύρο Κοντονή να επιληφθεί του θέματος και να λάβει αυτός την τελική απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έλαβε από την παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος FIBA την επιστολή που παραθέτουμε. Τα δεδομένα που αναφέρονται στην επιστολή, όπως φυσικά και οι πιθανές επιπτώσεις, μεταβιβάστηκαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, ο οποίος βάσει του αρ. 26 παρ. 6 του ν. 2725/1999 έχει την αρμοδιότητα μέσω των θεσμοθετημένων υπηρεσιών και κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων για το άθλημα Εθνικών ομοσπονδιών, να χορηγεί άδειες συμμετοχής ελληνικών συλλόγων σε διεθνείς διοργανώσεις. Αναμένονται οι τελικές αποφάσεις με δεδομένες τις θέσεις της ΕΟΚ και τις σχέσεις της με τους θεσμούς του Παγκόσμιου Αθλητικού Κινήματος και τη ΔΟΕ».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top