Ζοσέ Μουρίνιο: «Είμαι ο ...Ηappy οne!»

Τι αποκαλύψεις έκανε στην παρουσίαση του από την Τσέλσι;

Ζοσέ Μουρίνιο: «Είμαι ο ...Ηappy οne!»

«Ηappy one» από “Special One” παράφρασε το γνωστό παρατσούκλι του ο Ζοσέ Μουρίνιο στην παρουσίασή του από την Τσέλσι το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Είμαι ο ...happy οne. Ο καιρός περνάει γρήγορα. Μοιάζει σαν να πέρασαν δύο μέρες, όμως πρόκειται για εννιά χρόνια από την προηγούμενη φορά που ανέλαβα την Τσέλσι» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Πάντα εμπιστεύομαι την δουλειά μου. Γνωρίζω την νοοτροπία και τις φιλοδοξίες που έχουν οι άνθρωποι. Η καριέρα μου βασίστηκε στην επιτυχία σε κάθε σύλλογο».

Στην παρουσίαση από τον αγγλικό σύλλογο δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα του στους παίκτες: «Το μήνυμα μου στους παίκτες είναι να δουλέψουν σκληρά, με ποιότητα. Ο σύλλογος είναι πιο σημαντικός από εμάς. Δεν είμαστε τίποτα χωρίς το σύλλογο».

Ακόμη, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Eίμαι ο ίδιος άνθρωπος αλλά με μία μεγάλη διαφορά σε σχέση με την πρώτη φορά που ήρθα στην Τσέλσι. Το 2004 με είχατε ωθήσει στο να έχω μία δυνατή προσέγγιση της κατάστασης».

Για το τέλος ο Μουρίνιο όμως κρατούσε τη δήλωση-καρφί προς τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ο Πορτογάλος έκανε ζημιά στο ισπανικό ποδόσφαιρο, λέγοντας: «Πράγματι το ζημίωσα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία. Έγινα ο πρώτος προπονητής που έσπασε την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top