Κρεμάει τα παπούτσια του ο Πετρόφ

Η λευχαιμία αναγκάζει τον 33χρονο μέσο να αποσυρθεί

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Πετρόφ
​H μάχη που συνεχίζει να δίνει με τη λευχαιμία ανάγκασε τον 33χρονο Βούλγαρο μέσο να ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του και τη δημιουργία ενός ιδρύματος που θα βοηθά καρκινοπαθείς.
Ο Πετρόφ είχε διαγνωστεί με λευχαιμία τον Μάρτιο του 2012 και τότε είχε διαρρεύσει στον Τύπο πως θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο οριστικά. Αυτό διαψεύστηκε λίγες μέρες αργότερα από τον μάνατζερ του. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ο τεχνικός των «χωριατών» Πολ Λαμπέρτ είχε ανακοινώσει πως ο Πετρόφ θα παράμενε αρχηγός της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν αν και δεν θα αγωνιζόταν.
«Δεν είμαι από αυτούς που κάνουν μεγαλόστομες δηλώσεις. Ασχολούμαι κυρίως με τη δουλειά μου παραμένοντας ευγνώμων στους συμπαίκτες μου, τους σπουδαίους ανθρώπους που έχω γύρω μου και, πάνω απ 'όλα, στην οικογένεια μου. Υπήρξαν ισχυροί πυλώνες στήριξης την στιγμή που τους χρειάστηκα περισσότερο στη διάρκεια της περασμένης χρόνιας...Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την απόσυρση μου απο την αγωνιστική δράση» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top