Με τον Γκάλη, τον Αντώνη, τη Μαργαρίτα και τ’ άλλα παιδιά…

Δείτε ένα απίστευτο φωτογραφικό ντοκουμέντο!

Με τον Γκάλη, τον Αντώνη, τη Μαργαρίτα και τ’ άλλα παιδιά…

Ένα απίστευτο φωτογραφικό ντοκουμέντο ήρθε στην επιφάνεια με αφορμή τη βράβευση του μεγάλου Νίκου Γκάλη για την προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Η φωτογραφία έρχεται από το μακρινό 1987 όταν η Εθνική ομάδα μπάσκετ είχε κάνει το θαύμα στον τελικό απέναντι στην ΕΣΣΔ και είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και… τ’ άλλα παιδιά, ωσάν εθνικοί ήρωες, δεν προλάβαιναν να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγάζουν φωτογραφίες.

Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, πολλοί είχαν σπεύσει στα αποδυτήρια για να συγχαρούν τα «χρυσά» παιδιά. Η φωτογραφία που θα μείνει στην ιστορία και βλέπετε αυτή τη στιγμή απεικονίζει τον (ήδη 10 χρόνια τότε) βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να ποζάρει στο φακό με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου (πρώτη κυρία της χώρας τότε) και τον Νίκο Γκάλη.

Από πού κι ως που η κα Παπανδρέου με τον Αντ��νη Σαμαρά; Μην ξεχνάτε ότι Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου ήταν συμφοιτητές, συγκάτοικοι και για περίπου 3 χρόνια κολλητοί φίλοι οπότε υπήρχε μια… οικογενειακή συμπάθεια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top