Διαψεύδει τις φήμες για Μπαρτσελόνα ο μάνατζερ του Παπανικολάου

«Στο μυαλό του μόνο ο Ολυμπιακός»

Διαψεύδει τις φήμες για Μπαρτσελόνα ο μάνατζερ του Παπανικολάου

​Ο μάνατζερ του φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν τον πελάτη του να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα. Ο Γιώργος Σφαιρόπουλος απάντησε με γραπτή δήλωση σε δημοσιεύματα ισπανικών ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία πρότεινε στους «μπλαουγκράνα» τον πελάτη του.

Η δήλωση: «Μετά τις τελευταίες αναρτήσεις/σενάρια επιστημονικής φαντασίας σχετικά με την δήθεν από μέρους μου πρόταση προς μεγάλους ομολογουμένως συλλόγους ανά την Ευρώπη για απόκτηση του πελάτη μου Κωνσταντίνου Παπανικολάου, αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω:

Ουδέποτε έγινε από μέρους μου ή συνεργάτη μου όχι μόνο πρόταση ούτε καν απόπειρα για κατάθεση πρότασης απόκτησης του ανωτέρω πελάτη μου σε οποιαδήποτε ομάδα. Πώς άλλωστε μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο εν ισχύ με την μεγαλύτερη και με τη… βούλα όλων ομάδα, του Ολυμπιακού, μέχρι το 2014.

Ο κ. Παπανικολάου είχε, έχει και θα έχει στο μυαλό του μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και το πώς θα συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η ομάδα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top