Διέσυρε την Μπαρτσελόνα και πάει τελικό η Μπάγερν!

Με 4 – 0 επικράτησαν οι Βαυαροί στον πρώτο ημιτελικό του Champions Legue

Διέσυρε την Μπαρτσελόνα και πάει τελικό η Μπάγερν!

πρώτη ανάρτηση: 23-04-2013, 21:45

Στους... τέσσερις ανέμους σκόρπισε την Μπαρτσελόνα η Μπάγερν Μονάχου και έγινε η πρώτη φιναλίστ για τον τελικό του Champions League! Η «Μπάρτσα» χρειάζεται ένα θαύμα, στη ρεβάνς των ημιτελικών, την επόμενη Τετάρτη, στο «Καμπ Νου».

Επικρατώντας με 4 - 0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, οι Βαυαροί είναι με το... 1,5 πόδι στο μεγάλο ραντεβού του «Γουέμπλεϊ», στις 25 Μαΐου.

Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό: σέντρα του Ρόμπεν από δεξιά, ο Ντάντε την πρώτη κεφαλιά, ο Μίλερ τη δεύτερη και εύστοχη.

Το δεύτερο τέρμα των Βαβαυρών πέτυχε στο 49' ο Γκόμες σε άδειο τέρμα, καθώς ο Βαλντές δεν βγήκε σωστά μετά την εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Μίλερ που βρήκε στο δεύτερο δοκάρι.

Τα γκολ τρίτωσαν για την Μπάγερν με τον Ρόμπεν, στο 70ο λεπτό: παρά την ανατροπή αμυντικού της Μπαρτσελόνα, ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα, ο Ρόμπεν συνέχισε την φάση και πλάσαρε στη γωνία του Βαλντές.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η χαριστική βολή. Στο 82' , ο Γκουστάβο από αριστερά μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι και ο Μίλερ με προβολή πέ��υχε το γκολ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Μίλερ, Αλάβα, Σβάισταϊνγκερ, Γκόμες

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μπαρτρα, Άλμπα, Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Αλέξις, Μέσι, Πέδρο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top