«Ψαλίδι» και αναμονή… στον Παναθηναϊκό

Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού συνεδρίασε

«Ψαλίδι» και αναμονή… στον Παναθηναϊκό

Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού συνεδρίασε, με τη συ��ήτηση να αφορά το «κούρεμα» των αποδοχών ποδοσφαιριστών με υψηλά συμβόλαια και την… αναμονή για τον Φεϊζάλ. Η επιτροπή αποτελείται από τους Γιάννη Αλαφούζο, Λεωνίδα, Πολέμη, Χρήστο Παναγόπουλο και Δημήτρη Γόντικα.

Οι τέσσερις τους, λοιπόν, συζήτησαν για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού, την ηρεμία που πρέπει να επανέλθει μετά την… μπόρα των τελευταίων ημερών και το πλάνο τους για την επόμενη μέρα. Έτσι, η συζήτηση στράφηκε στους εξής άξονες:

*Να ξεκινήσουν σύντομα οι διαπραγματεύσεις για το «ψαλίδι» σε υψηλά συμβόλαια. Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι οι Σεμπάστιαν Λέτο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνκ. Μαζί τους και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αλλά και Μπρούνο Φορναρόλι, οποίος έχει, μέχρι στιγμής, μηδαμινή προσφορά.

*Να περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Σαουδάραβα Φεϊζάλ μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, όπου είναι και η τελευταία ημέρα που μπορεί ο πρίγκιψ να βάλει τα χρήματα που έχει τάξει. Καταλαβαίνει κανείς ότι αν συμβεί αυτό, τότε τα προβλήματα «σβήνουν». Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», λοιπόν, έχοντας τεράστια υπομονή είναι στην αναμονή, κάτι που συζήτησαν και σήμερα.

*Τονίστηκε ότι μεταγραφές θα γίνουν, αφού πρώτα γίνουν αποδεσμεύσεις, από τη στιγμή που… ρευστό δεν υπάρχει.

Η διοικούσα επιτροπή έδωσε ραντεβού για τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου οι κινήσεις της ομάδας, σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top