Καλείται για προπονητής της Εθνικής Ιράκ...ο Μαραντόνα!

Θετικά βλέπει την πρόταση ο ίδιος..

Καλείται για προπονητής της Εθνικής Ιράκ...ο Μαραντόνα!

​Μια σημαντική αποκάλυψε έκανε ο μάνατζερ Ερνάν Τοφόνι στην εφημερίδα "La Nacion", ότι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δέχτηκε μία αρκετά δελεαστική πρόταση για να αναλάβει την εθνική ομάδα του Ιράκ!

"Ο Μαραντόνα δέχτηκε μία ενδιαφέρουσα προσφορά για να γίνει προπονητής στην Εθνική Ιράκ. Το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η οικονομική προσφορά. Η πρόταση του αρέσει, μένει να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ιρακινής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να του κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο παλαίμαχος αστέρας των γηπέδων, μετά το όχι και το τόσο επιτυχές πέρασμα του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Βασλ, δείχνει πρόθυμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στα ασιατικά γήπεδα.

«Η αρχική πρόταση ήταν μέχρι τον Ιούνιο του 2013 αλλά έχουμε ξεκαθαρίσει πως είμαστε διατεθειμένοι για πιο μακροχρόνια δέσμευση» πρόσθεσε ο Τοφόνι, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση για λογαριασμό του Αργεντίνου θρύλου.

Σε περίπτωση που ευοδωθεί η συμφωνία, το ντεμπούτο του 52άχρονου θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου στη Βαγδάτη κόντρα στην Ινδονησία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top