Γκαλέτι: Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στο γήπεδο

Ετοιμάζεται για μεταμόσχευση νεφρού ο Αργεντινός

Να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα ετοιμάζεται ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε σταματήσει την καριέρα του προ δύο ετών λόγω προβλήματος στο νεφρό και -όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr- ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα καθώς θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού με δότη τον 72χρονο πατέρα του!

«Θέλω να μυρίσω ξανά χορτάρι, να ακούσω τη μπάλα να κυλά, τις φωνές και τραγούδια του κόσμου, να ζήσω την ατμόσφαιρα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα από μέσα, να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής» τονίζει ο ίδιος λαχταρώντας να κλωτσήσει και πάλι τη «στρογγυλή θεά».

«Αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα μπορέσω να ε��ιστρέψω στις ατομικές προπονήσεις και αργότερα σε κάποια ομάδα. Σε περίπτωση που αντιδράσει θετικά το σώμα μου, θα ήθελα να παίξω ξανά επαγγελματικά και στο υψηλότερο επίπεδο. Σκέφτομαι τη μέρα που θα μπορέσω να αφοσιωθώ στις προπονήσεις και στο παιχνίδι» σημειώνει ο Γκαλέτι, ο οποίος έχει μεγάλη όρεξη για τη μέρα της εγχείρησης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα αφού έχει πολλούς φίλους εδώ. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό και την αντιδικία μαζί του, ο Γκαλέτι επισημαίνει ότι ασχολείται με αυτό ο δικηγόρος του. Για τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του πάντως έχει να πει τα καλύτερα: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Τα συναισθήματά μου προς τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν έχουν αλλάξει. Νιώθω ακόμη ��νας από αυτούς».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top