Ένα ευχαριστώ σε εσένα που αξίζεις πολλά!

Φωτογραφια αρθρογραφου
Αρθρογράφος

Όλοι θέλουμε θετικούς ανθρώπους στη ζωή μας

Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να αναρωτιέται, αν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο ορισμένοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας.

Σίγουρα η απάντηση δεν είναι ίδια για όλους! Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σου και η παρουσία τους είναι... επιβλητική και ταυτόχρονα ευεργετική.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, αφού πριν από περίπου έναν χρόνο μπήκε στη ζωή μου ένας ξεχωριστός άνθρωπος που ακούει στο όνομα Λευτέρης Παθιάκης!

Με τον οστεοπαθητικό Λευτέρη Παθιάκη

Πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ζητήσει την πολύτιμη βοήθειά του σε θέματα υγείας και έχουν δει τις ζωές τους να αλλάζουν εξαιτίας του εξαιρετικού οστεοπαθητικού.

Ένα πρόβλημα υγείας με πήγε στην πόρτα του και από την πρώτη κιόλας στιγμή με έκανε να νιώσω σαν να τον ήξερα χρόνια... Γέμισε με φως τη ζωή μου, έγινε μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης που πλέον με κινητοποιεί για εξέλιξη και δημιουργία. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μου είναι εκεί για εμένα! Ένα βλέμμα που υπόσχεται ότι όλα θα πάνε καλά, μια ζεστή αγκαλιά και ένα αστείο αρκούν για να πάρω δύναμη και συνεχίσω!

Τόσο απλά τον έχω κατατάξει στην κατηγορία των αναντικατάστατων. Με αφορμή τα γενέθλιά του (25 Οκτωβρίου) θέλησα να του κάνω μια μικρή έκπληξη πηγαίνοντάς του τούρτα και τραγουδώντας μαζί με την πάντα χαμογελαστή σύζυγό του, Εύα Αλεξανδρή, τους μικρούς του γιους, Φίλιππο και Ορέστη και φυσικά τους πολύτιμους συνεργάτες του, Μυρτώ, Μαριλένα, Χριστίνα, Άρτεμις, Σοφία (κάποιοι έλειπαν) το Happy Birthday!!!

Μπορεί ο αυθορμητισμός του Λευτέρη να μας χάλασε για λίγο την έκπληξη, αλλά τέλος καλό όλα καλά... μιας και έκανε την ευχή του και έσβησε το κεράκι της τούρτας των γενεθλίων του!

Με την Εύα Αλεξανδρή

 

Όσο για εμένα; Η χαρά μου είναι μεγαλύτερη από αυτή του Λευτέρη, αφού η ανταμοιβή μου ήταν το χαμόγελό του! Λευτέρη μου, μετά από το μικρό break επιστρέφω δριμύτερη και έτοιμη για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου...ξέρεις εσύ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top