Τον Σεπτέμβριο ο γάμος του Αλβάρο! Ξανά γαμπρός μετά το διαζύγιο με την Ωνάση

Θα κάνουν ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα

Δείτε στο βίντεο την πτώση της Αθηνάς Ωνάση από το άλογο σε αγώνες ιππασίας...

 

Έτοιμος να παντρευτεί ξανά είναι ο Αλβάρο Ντε ΜιράΝτα Νέτο μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά Ωνάση.

Τι και αν το διαζύγιο βγήκε πριν λίγους μήνες; Ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης δεν έχασε ευκαιρία. Σε λίγους μήνες θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του,  Ντενίζ Σεβέρο.

Ο γάμος του ζευγαριού, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του θα γίνει στην Πορτογαλία, με τον βραζιλιάνικο Τύπο να αναφέρει ότι η πιθανότερη ημερομηνία είναι στις 8 Σεπτεμβρίου.

 «Αγαπάμε αυτή τη χώρα και εγώ έχω πορτογαλικό διαβατήριο. Έχουμε ήδη διαλέξει εκκλησία και περιμένουμε να ορίσουμε την τελική ημερομηνία. Αλλιώς, ο ιερέας θα έρθει στο ξενοδοχείο για την τελετή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα, μετά τον γάμο ο Ολυμπιονίκης και η ξανθιά δημοσιογράφος, θα κάνουν ταξίδι του μέλιτος στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο. «Στις θάλασσες του Ωνάση», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Λέτε για αυτό το λόγο να έχει χάσει σε επιδόσεις το τελευταίο διάστημα, πέφτοντας μάλιστα πρόσφατα από το άλογό της σε αγώνες στις Κάννες; 

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Ντόντα τελείωσε άδοξα. Μια παράνομη σχέση, μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κι ένας κόκκινος φάκελος με όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία έφτασε στα χέρια της Αθηνάς.

 Η μητέρα της, Χριστίνα, ήθελε διακαώς στη ζωή της τον Τιερί Ρουσέλ παρά την άλλη οικογένεια που είχε δημιουργήσει. Η Αθηνά όμως φαίνεται πως δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Χώρισε αμέσως τον άντρα της όταν έμαθε για τις απιστίες του και του έδωσε απλώς μια αποζημίωση.

Ο χωρισμός της από τον Ντόντα δεν ήταν εύκολος. Η χρυσή κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση κλείστηκε στον εαυτό της, απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις κι έβρισκε παρηγοριά στο μοναδικό της καταφύγιο. Την ιππασία.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top