Η απάντηση του Σφακιανάκη στο μποϊκοτάζ!

Το ’’ευχαριστώ’’ του τραγουδιστή στους Αλβανούς που πήγαν στη συναυλία

To απόγευμα της Παρασκευής, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια ανάρτηση στο facebook και απάντησε  σε όσους κάλεσαν σε μποϊκοτάζ εναντίον του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, διότι κάτω από αυτό το δύσκολο έργο που παίχτηκε εις βάρος μας, μας συμπαρασταθήκατε και τραγουδήσατε μαζί μας. Δηλαδή, το να ξέρετε τα τραγούδια μας είναι τιμή! Και θα ήθελα να σας κάνω μία πρόταση. Παιδιά μην ακούτε κανέναν ο οποίος μιλάει δημόσια σε αυτά τα Μέσα… Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Εύχομαι την επόμενη φορά να είναι όλα καλύτερα και να είναι η διάθεση μας τέτοια ώστε να περάσουμε πάρα πολύ πιο όμορφα.Σας ευχαριστώ από καρδιάς...», ανέφερε το μήνυμα του τραγουδιστή.

Ανανέωσε λοιπόν το ραντεβού του με το αλβανικό κοινό και άφησε και αιχμές για το μπαράζ κριτικών που δέχθηκε από Αλβανούς καλλιτέχνες και όχι μόνο.

ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

"Ειναι κάποιοι οι οποίοι έχουν μέσα τους φθόνο,μίσος , προσπαθούν να κάνουν το κακό.Ηθελαν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι σέρνονται, έρπουν , είναι ψιλοερπετά να μας χαλάσουν αυτήν την παρέα που σήμερα κάνουμε. Δεν τα κατάφεραν .Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που εσείς προτιμήσατε να μην ακούσετε αυτούς οι οποίοι μονίμως στις κοινωνίες δημιουργούν προβλήματα.Ηθελα να σας ευχαριστήσω πραγματικά ,διότι ήμασταν στο παρα τόσο για να την ακυρώσουμε τη σημερινή βραδιά".

Με αυτά τα λόγια ο Νότης Σφακιανάκης απολογήθηκε στο αλβανικό κοινό. Διέκοψε τη συναυλία για 5 λεπτά ζήτησε την προσοχή όλων και συνέχισε...

Διαβάστε επίσης: Αλβανοί σε Σφακιανάκη: «Εδώ που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις»

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ

"Λοιπόν η κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι μας από το '95 και η κόρη της, μεγάλωσε τα παιδιά μας, είναι από τους Αγίους Σαράντα. Δε θα μπορούσε να πω τίποτα για εσάς διότι έχω πει στο παρελθόν ότι η φάρα που κατοικεί αυτόν εδώ τον τόπο είναι αρχαία φυλή "

Το συνεδριακό Μέγαρο ήταν κατάμεστο, η συναυλία sold οut και  η προσέλευση του κόσμου θεαματική εάν σκεφτεί κανείς ότι το φθηνότερο εισιτήριο κόστιζε 120 ευρώ.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΣΕ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ

Μέχρι τελευταία στιγμή ακούγονταν πολλά. Ο Αλβανός τραγουδιστής Ντεβις Τζεράχου,  μιλούσε για το πόσο βαρετές είναι οι συναυλίες του ακραίου Σφακιανάκη.

''Ο Νότης είναι επαναστάτης, ένας άνθρωπος πολύ επαναστάτης και μάλιστα τα τελευταία χρόνια δεν πάω ούτε στα μπουζούκια να τον ακούσω γιατί από τις πέντε ώρες του προγράμματος, τρεις ώρες θα ακούς για την πολιτική, βρίζει , κάνει, είναι απερίγραπτος. Είναι αντισυστημικός", δήλωσε ο Αλβανός τραγουδιστής.

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟ... ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Η εκστρατεία εναντίον του ...πήγε στράφι. Από νωρίς ο κόσμος περίμενε έξω από τον συναυλιακό χώρο για να ακούσει τον τραγουδιστή με τις selfies και τις εντυπωσιακές παρουσίες να πρωταγωνιστούν .

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top