Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Τα τελευταία τους post πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους- Τι δήλωνε η ηθοποιός 10 μέρες πριν;

Δείτε το βίντεο

Σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση του χωρισμού του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη στα Μέσα.

Το ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου, οκτώ χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Διαβάστε επίσης: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια γάμου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος είναι φαν των social media αλλά περισσότερο για να επικοινωνεί τις επαγγελματικές του υποχρέωσες, μια ημέρα πριν τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης «ανέβασε» μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Βάσω Λασκαράκη από την άλλη, μια μέρα πριν είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της με σχόλιο: «Οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να τις αγαπάς και όχι για να τις καταλαβαίνεις!».

Μάλιστα, η ηθοποιός δέκα μέρες πριν τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είχε μιλήσει στο Happy Day και σήμερα το απόσπασμα προβλήθηκε ξανά μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η ηθοποιός είχε ερωτηθεί εάν είναι έτοιμη να αποκτήσει δεύτερο παιδί: «Όχι, δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Αν είναι να έρθει, θα έρθει, αλλά αυτή τη στιγμή στην Εύα».

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη ζήλια, είπε: «Πολύ ήσυχα και νορμάλ. Είμαι ήρεμη σε αυτά. Εντάξει, κι εμένα αν μου γυρίσει το μάτι, θα μου γυρίσει μια και καλή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top