Θα το πάρει το κορίτσι! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη (επιτέλους) παντρεύονται!

Είναι γεγονός: θα φάμε κουφέτα!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύονται!

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και από εκείνη την ημέρα είναι αχώριστοι!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετράνε 13 χρόνια σχέσης, 4 παιδιά και πολλές προτάσεις γάμου – μπορεί ακόμα και 14 αν θυμηθούμε ότι ο κορυφαίος Έλληνας σταρ σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι κάθε χρόνο ρωτούσε την πανέμορφη σύντροφό του αν θα τον παντρευτεί!

Η απάντηση ήταν αρνητική, αν κρίνει κανείς από το ότι δεν ανέβηκαν μέχρι τώρα τα σκαλιά της εκκλησίας. Ή μάλλον για να το πούμε σωστά, το πήγαιναν… παραπίσω!

Αλλά να που ήρθε η ώρα (η καλή)! Και (επιτέλους) τα παιδιά τους - η Αναστασία, που γεννήθηκε το 2008, ο Αλέξανδρος, που γεννήθηκε το 2011, η Αριάδνη, που γεννήθηκε το 2013 και ο μπέμπης που ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2016 - θα δούνε τους γονείς τους να παντρεύονται!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει το θέμα του γάμου «πιο ζεστά» και αρχίζει να σχεδιάζει τη μεγάλη αυτή ημέρα! Αν και ακόμα δεν έχει βρεθεί ημερομηνία της τελετής, ούτε έχουν «οριστεί» οι κουμπάροι που θα αλλάξουν στέφανα στο ζευγάρι, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το 2018 θα βρει το ζευγάρι δεμένο με τα ιερά δεσμά!

Οι (βασικές αυτές) λεπτομέρειες που δεν έχουν οριστεί ακόμα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε… τάξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ο Σάκης «ηρεμήσει» λίγο με τον επαγγελματικό πυρετό στον οποίο βρίσκεται.

Έτσι, όταν ολοκληρωθούν τόσο οι εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών  που πάνε τόσο καλά, που όλο παίρνουν παράταση -, αλλά και το «The Voice», που «τρέχει» και από την Πέμπτη μπαίνει σε «τροχιά» live και το «X-Factor», που αναμένεται να βγει στη μικρή οθόνη μετά το τέλος του πρώτου μουσικού talent show, ο Σάκης θα πάρει ανάσα και θα αρχίσει να οργανώνεται τη στιγμή που θα δει στα λευκά στην αγαπημένη του και μητέρα των παιδιών του!

Όποτε, κάνοντας την... πράξη, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο γάμος τοποθετείται από το καλοκαίρι του 2017 και μετά… Τότε που και τα 4 παιδιά του ζευγαριού θα ντυθούν παρανυφάκια και θα έχουν τον πιο ενεργό ρόλο στο γάμο των γονιών τους! Άλλωστε, μετά από δική του πίεση, επισπέυθηκαν οι διαδικασίες...

Μην ξεχνάμε ακόμα ότι αυτός είναι ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους γάμους στην ελληνική showbiz!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top