Τουρκία και Ρωσία ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Συρία – Ηχητικό μήνυμα του Αλ Μπαγκντάντι

«Οι αμερικανοί, οι ρώσοι και οι Ευρωπαίοι ζουν με τον φόβο των επιθέσεων των Μουτζαχεντίν στις χώρες τους»

«Συμφωνούμε στην εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ και της Συρίας. Δυστυχώς, η περιοχή μας έχει γίνει τελευταία πιο ευάλωτη» δήλωσε ο Ερντογάν, με τον Πούτιν να προσθέτει:

«Χάρη στις ζώνες αποκλιμάκωσης στην Συρία, έχουν δημιουργηθεί οι "ντε φάκτο" συνθήκες για την αποφυγή άλλης αδελφοκτονίας,τερματισμό του εμφυλίου πολέμου...».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερντογάν και Πούτιν συμφώνησαν για εδαφική ακεραιότητα Ιράκ και Συρίας

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, Πούτιν και Ερντογάν συναντήθηκαν στην Άγκυρα στη σκιά του δημοψηφίσματος στο ιρακινό Κουρδιστάν αλλά και των πρόσφατων  βομβαρδισμών από συριακά και ρωσικά μαχητικά της επαρχίας Ιντλίμπ της Συρίας.

Σύμφωνα με πηγές της συριακής αντιπολίτευσης, σκοτώθηκαν 150 άμαχοι και τραυματίστηκαν δεκάδες άλλοι.

Εν τω μεταξύ ενώ το Ισλαμικό Χαλιφάτο χάνει τον πόλεμο σε Ιράκ και Συρία έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό μήνυμα του ηγέτη του αλ Μπαγκντάντι, ο οποίος είχε να κάνει κάτι ανάλογο από το Νοέμβριο του 16.

«Οι αμερικανοί, οι ρώσοι και οι Ευρωπαίοι ζουν με τον φόβο των επιθέσεων των Μουτζαχεντίν στις χώρες τους. Η τουρκική κυβέρνηση ζει με μεγάλο φόβο λόγω της επέκτασης των Κούρδων στα σύνορά της, ωθώντας τους να τους πολεμήσουν ώστε να μη ζητήσουν ανεξαρτησία και οι Κούρδοι της Τουρκίας».

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ VIDEO.

   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top